The Power of Light

The Power of Light

Löydä tarpeisiisi sopiva

valaistus

LED Paneelit

LED Studio Kit

LED Studio Kit

LED Ring Light

LED Tubes

Valaistustarvikkeet

LED-valaisimia aina edullisin hinnoin

Katso kaikki LED-valaisimet

Helppokäyttöiset LED-paneelit 

Katso kaikki LED-paneelit

LED-paneeli on helppo kantaa mukana ja siinä on säädettävä värilämpötila. Monet paneelit toimivat myös akuilla. Meillä on tarjolla useita eri paketteja yhdellä tai useammalla LED-paneelilla – aina edulliseen pakettihintaan.

Valaistuspaketit softboxeilla

Katso kaikki LED-valaistuspaketit

Valaisinpaketeissa tulee mukana LED-valaisimet ja softboxit, jotka tuottavat pehmeän valaistuksen sisällöllesi. Valikoimastamme löydät LED-valaisimia kiinteällä värilämpötilalla ja suuremmalla teholla sekä valaisimia säädettävällä värilämpötilalla. Paketteja on saatavana yhdellä tai kahdella valaisimella.

Kannettavat valovoimakkaat LED-valot

Katso kaikki LED-valot

Lisää valoa sisältöösi pienillä ja helppokäyttöisillä LED-valoilla. Niissä on sisäänrakennetut ladattavat akut ja ne voidaan asentaa kameraan, puhelinpidikkeisiin tai sijoittaa tasaisille alustoille. Valikoimassamme on LED-valoja valkoisella ja värillisellä valolla (RGB).

Luo sisältöä rengasvalaisimen avulla

Katso kaikki rengasvalaisimet

Rengasvalolla voit valo- ja videokuvata valaisimen lävitse saadaksesi pehmeän valaistuksen suoraan edestä. Suositellut paketit sisältävät myös puhelinpidikkeen.

Luo upeita tehosteita LED-putkilla

Katso kaikki LED-putket

LED-putken (LED Tube) avulla voit valaista tavallisella ja värillisellä valolla. Käytä vain yhtä valaisinta tai yhdistä ne toisiinsa luodaksesi haluamasi ympäristön. LED-valoputket ovat ostettavissa erikseen tai pakkauksessa.

Valaistustarvikkeet

Katso kaikki valaisinjalustat, akut ja virtalähteet

Meillä on laaja valikoima akkuja, valaisinjalustoja, laukkuja ja lisävarusteita valaisimille.


Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos tarvitset apua sopivien laitteiden ja ohjelmistojen löytämiseen. Tavoitat meidät puhelimitse 0800-77 35 35 tai sähköpostitse info@scandinavianphoto.fi. Voit myös vierailla Helsingin myymälässämme. Tutustu meidän Tuoteuutiset & Tietopankki -sivuihin, josta löydät inspiroivia blogipostauksia, tuoteuutisia, tuotetestejä ja vinkkejä, joiden avulla voit entistä helpommin taltioida upeita valokuvia ja videoita.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.