Yritysmyynti

Löydämme parhaat ratkaisut sinulle ja yrityksellesi!

Yritysmyyntiosastomme on suunnattu kokonaan ammattimarkkinoille, yksityisille ja julkisille yrityksille sekä ammattivalokuvaajille valo- ja videokuvaukseen, ääneen ja valaistukseen liittyvissä asioissa. Tarjoamme syvällistä tietämystä ja kokemusta ammattimaisista ratkaisuista ja tuotemyynnistä. Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos tarvitset apua esimerkiksi valokuvastudion varustamiseen, videoratkaisujen suunnitteluun, suoratoistoon, äänilaitteiden valintaan, kameroiden ja optiikan yhteensovitamiseen tai etsit valikoimamme ulkopuolisia tuotteita.

Tarjoamme:

  • Tuotemyynti ja neuvonta
  • Tekniset kokonaisratkaisut
  • Erilaiset maksuvaihtoehdot ja rahoitusratkaisut
  • Tuki ja palvelu

Sopimusasiakkuus Scandinavian Photolla

Oletteko yritys tai organisaatio, joka ostaa säännöllisesti suuria tuotemääriä ja ratkaisuja valokuva-, video- ja äänituotantoihin? Haluatko sopimusasiakkaaksi Scandinavian Photolle, saada meiltä yhteyshenkilön, nähdä ostohistoriasi ja hallita käyttäjiä, rooleja ja varmenteita ostosten aikana? Tällöin sopimusasiakkuus voi olla oikea ratkaisu teille.

Hae sopimusasiakkaaksi

Ne teistä, jotka eivät vastaa tätä kuvausta, voitte suorittaa ostoksia tavalliseen tapaan verkkosivuillamme yritystilisi kautta. Pääset osallistumaan kampanjoihin sekä tarjouksiin ja voit valita useista eri maksu- ja toimitusvaihtoehdoistamme. Asiantuntijamme auttavat mielellään löytämään sopivat tuotteet teidän tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä niin autamme teitä löytämään teille sopivat kokonaisratkaisut. Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiantuntijoihimme neuvoja, tukea ja ostoapua varten!

business@scandinavianphoto.fi

SP-Kontor-Borås-low09-BW - kopia.jpg

Asiakastarinat

Me Scandinavian Photolla autamme yrityksiä tuotekokonaisuuksien rakentamisessa, asiantuntevalla palvelulla ja nopeilla toimituksilla. Täältä voit lukea lisää meidän ja joidenkin asiakkaidemme välisestä yhteistyöstä.

Martin Olson: "Yhteistyöni Scandinavian Photon kanssa on sujunut erittäin hyvin! Sain Key Account Managerilta erittäin hyviä teknisiä neuvoja ja suurta apua toimituksissa."

Ammattimaisia tuotteita erilaisiin käyttötarkoituksiin

Studio voi olla täydellinen ratkaisu, jos työskentelet kuvien, videoiden, äänen tai jälkikäsittelyn parissa. Meiltä löydät laadukkaaseen studioon tarvitsemasi tuotteet. Valitse valmiista paketeistamme tai räätälöi studio tarpeidesi mukaan. Autamme sinua löytämään sopivat tuotteet.

 

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.