Yritysmyynti

Löydämme parhaat ratkaisut sinulle ja yrityksellesi!

Yritysmyyntiosastomme on suunnattu kokonaan ammattimarkkinoille, yksityisille ja julkisille yrityksille sekä ammattivalokuvaajille valo- ja videokuvaukseen, ääneen ja valaistukseen liittyvissä asioissa. Tarjoamme syvällistä tietämystä ja kokemusta ammattimaisista ratkaisuista ja tuotemyynnistä. Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos tarvitset apua esimerkiksi valokuvastudion varustamiseen, videoratkaisujen suunnitteluun, suoratoistoon, äänilaitteiden valintaan, kameroiden ja optiikan yhteensovitamiseen tai etsit valikoimamme ulkopuolisia tuotteita.

Tarjoamme:

  • Tuotemyynti ja neuvonta
  • Tekniset kokonaisratkaisut
  • Erilaiset maksuvaihtoehdot ja rahoitusratkaisut
  • Tuki ja palvelu

Ota yhteyttä meihin jo tänään!

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Saat meiltä apua hankinnoissa ja autamme teitä löytämään sopivat kokonaisratkaisut.

Yhteyshenkilöt

Key Account Manager
Mikko Villikka
mikko.villikka@scandinavianphoto.fi

Asiakaspalvelu

info@scandinavianphoto.fi

Foretagskunder_procenter-molndal.jpg

Ammattimaisia tuotteita erilaisiin käyttötarkoituksiin

Studio voi olla täydellinen ratkaisu, jos työskentelet kuvien, videoiden, äänen tai jälkikäsittelyn parissa. Meiltä löydät laadukkaaseen studioon tarvitsemasi tuotteet. Valitse valmiista paketeistamme tai räätälöi studio tarpeidesi mukaan. Autamme sinua löytämään sopivat tuotteet.

 

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.