Käytetyt

Käytetyn tavaran ostamisella on useita etuja ja se säästää sekä lompakkoa että ympäristöä. Meillä on laaja valikoima käytettyjä tuotteita, kuten kameroita, videokameroita, objektiiveja ja tarvikkeita aina edulliseen hintaan. Käytetyt tuotteemme ovat testattuja ja täysin toimivia. Yleensä vain pienet kosmeettiset yksityiskohdat erottavat käytetyn tuotteen uudesta ja lähes kaikissa tapauksissa ne määrittelevät käytetyn tuotteen hinnan. Haluatko vaihtotarjouksen vanhasta kuvauskalustostasi? Lue lisää täältä!

Mitä eri luokitukset tarkoittavat?

Käytämme käytettyjen tuotteiden osalta kahta erilaista luokitusta. Nämä kertovat lisää tuotteiden kunnosta, jotta saat käsityksen tuotteen kunnosta ennen ostoa. Huomaa, että arvonlisävero vaihtelee yritysasiakkaiden osalta.

Avattu pakkaus / Uppackad
Asiakaspalautus. Huolellisesti testattu ja uudelleenpakattu. Tuote on täydellinen alkuperäispakkauksen ja kaikkien tarvikkeiden kanssa ja on verrattavissa A-luokitukseen.

Käytetty / Begagnad
Tämä tuote on tullut vaihtokaupassa yksityishenkilöltä. Ei vähennyskelpoinen yrityksille. Tuote luokitellaan myös A-, B- tai C-luokituksin.

Käytetty / Använd
Tuote on tullut palautuksena tai vaihtokaupassa yritykseltä. Arvonlisävero on vähennyskelpoinen yrityksille. Tuote luokitellaan myös A-, B- tai C-luokituksin.

Demo
Tämä tuote on ollut demotuote yhdessä myymälöistämme. Arvonlisävero on vähennyskelpoinen yrityksille. Tuote luokitellaan myös A-, B- tai C-luokituksin.

A-luokitus
Lähes uudenveroinen kunto. Tuote on huolellisesti käytetty ja täydellinen kaikkine tarvikkeineen.

B-luokitus
Tämän kuntoluokituksen tuotteissa voi olla pieniä ulkoisia käytön jälkiä, mutta kyseessä on täysin toimiva tuote. Tuotteesta voi puuttua jokin alkuperäistarvike.

C-luokitus
Tämän kuntoluokituksen tuotteista voi löytyä useita käytön jälkiä, mutta kyseessä on täysin toimiva tuote. Useimmiten jokin alkuperäistarvike puuttuu.

Lue lisää eri luokituksista täältä.

Käytettyjä tuotteita löytyy yleensä ainoastaan yksi kappale varastosta. Päällekkäisvarauksissa tuotteet menevät asiakkaalle, joka on tehnyt tilauksen ensimmäisenä.

  

402 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Tuotemerkit
Kuvaruudun koko
Paneelityyppi
Resoluutio
Kuvaruudun kirkkaus
Prosessori
Ytimien määrä
Kellotaajuus
Maks. turbonopeus
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.