Scandinavian Photo

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan. Arvomme perustuvat vahvalle tiimihengelle, korkealle laadulle, selkeälle asiakaslähtöisyydelle ja suurelle intohimolle.

Lähes 40 vuoden alalla olon jälkeen Scandinavian Photo on kasvanut Pohjoismaiden johtavaksi valokuvauksen, videon ja äänen asiantuntijaksi. Se, mikä alkoi kameroista ja valokuvauksesta, on laajentunut kattavaksi teknologiatuotevalikoimaksi yhdistettynä inspiraatioon ja koulutukseen erilaisina tapahtumina. Asiakkaitamme ovat niin uudet tekijät, harrastajat ja vaikuttajat kuin kokeneet ammatinharjoittajat, yritykset ja tuotantoyhtiöt. Yhteistä asiakkaillemme on palava intohimo luovaan tekemiseen ja teknologiaan.

Scandinavian Photolla on verkkomyyntiä Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa sekä myymälöitä Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa, Kööpenhaminassa, Malmössa ja Boråsissa, jossa on myös yrityksen pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat. Meillä on tällä hetkellä 140 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 90 miljoonaa euroa.

Lue lisää historiamme vaiheista täältä!

Osta turvallisesti Scandinavian Photolta

Scandinavian Photo noudattaa kuluttajansuojalakia sekä etämyyntilakia kuluttajien kanssa asioidessaan. Scandinavien Photo noudattaa Suomen kauppalakia, joka koskee juridisia henkilöitä eli elinkeinonharjoittajia ja yrityksiä. Sinulla on siten kaikki oikeudet, jotka mainitaan kauppalaissa. Lue lisää täältä: ostoehdot, palautukset & reklamaatio ja toimitustavat.

Scandinavian Photo toimii meille toimittamiesi henkilötietojen rekisterinpitäjänä ja on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti. Lue lisää täältä: henkilötiedot ja integriteetti

Jos haluat enemmän tietoa ostoehdoista tai jos sinulla on muita kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Saat asiakaspalvelustamme suomenkielistä palvelua.

Yrityksen tiedot

Scandinavian Photo AB, sivuliike Suomessa
Suomalainen y-tunnus: 3260578-4
Box 34
50113 Borås
Sverige

Sähköposti: info@scandinavianphoto.fi

OM-OSS-WEB.jpg

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.