Canon

Osta Canon-tuotteet meiltä. Valikoimastamme löydät Canon järjestelmäkamerat, mikrojärjestelmäkamerat, kompatikamerat, objektiivit, videokamerat, tarvikkeet, tulostimet ja tulostintarvikkeet. Kotisivuillamme on laaja valikoima Canon-tuotteita sekä ammattikäyttäjälle että aloittelijalle

541 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Tuotemerkit
Objektiivinkiinnitys
Sopiva kennokoko
Objektiivin kiinnitys
Kiinteä/Zoom
Kuvakennon koko
Tarkkuus
Säätiivistetty
Automaattitarkennus
Mekaaninen kuvanvakain
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.