Scandinavian Photo on avannut uuden myymälän Helsinkiin!

Olemme avanneet Helsingissä uuden myymälän ja kohtaamispaikan kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Myymälästä löydät kaiken tarvittavan valokuvaukseen, sisällön luomiseen, kuvanmuokkaukseen ja striimaukseen. Myymälämme sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Uudenmaankatu 16 eli vain muutaman minuutin päässä päärautatieasemalta.

Edustamme markkinoiden tunnetuimpia tuotemerkkejä ja valikoimastamme löydät kaikkea kameroista, objektiiveista ja droneista tietokoneisiin, äänilaitteisiin ja valaistukseen. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään etsimäsi.

Nähdään myymälässä!

Myymälän aukioloajat:

Maanantai–perjantai: 10.00–18.00
Lauantai: 10.00–16.00
Sunnuntait ja juhlapyhät: Suljettu

Yhteystiedot ja käyntiosoite

Sähköpostiosoite: info@scandinavianphoto.fi
Puhelin: 0800-77 35 35

Uudenmaankatu 16
00120 Helsinki
Löydä Helsingin myymälään 

Usein kysyttäjä kysymyksiä ja vastauksia myymälästämme

Mistä tiedän, onko jokin tuote saatavilla myymälässä?

Löydät verkkokaupan ja myymälän varastotilanteen kunkin tuotteen tuotesivulta. Klikkaa tuotesivulta Helsingin myymälän kohdalta "Varastotilanne" nähdäksesi onko tuotetta myymälämme varastossa.

Voinko varata tuotteen myymälästä?

Emme valitettavasti voi varata tuotteita myymälästämme. Olet tervetullut suorittamaan ostoksen paikan päälle myymälässä.

Jos tilaan tuotteen verkosta nyt, voinko noutaa sen myymälästä tänään?

Kun tilaat verkkokaupastamme ja valitset toimitusvaihtoehdoksi "Toimitus myymälään", tilauksesi lähetetään keskusvarastoltamme Ruotsista ja toimitetaan Helsingin myymäläämme. Odotathan, että saat noutoilmoituksen tekstiviestitse ennen kuin tulet noutamaan tilauksen. Paketti on noudettava seitsemän päivän kuluessa tästä ilmoituksesta. Lue lisää toimitusvaihtoehdoistamme täältä.

Milloin jokin tuote on jälleen saatavilla myymälästä?

Kun tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme, teemme aina parhaamme saadaksemme täydennystä varastoomme. Tuotteet saapuvat aina ensin päävarastoomme ennen kuin ne lähetetään myymälöihimme. Huomioithan, että osaa valikoimastamme ei ole saatavilla myymälöistämme, vaan niitä myydään ainoastaan verkkokaupassamme.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään löytämään tarpeisiisi sopivat laitteet. Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä numerosta 0800-77 35 35 tai sähköpostitse osoitteesta info@scandinavianphoto.fi. Voit myös vierailla myymälässämme, jolloin autamme sinua paikan päällä.

Ovatko verkkokaupan kampanjahinnat voimassa myös myymälässä?

Kyllä. Meillä on aina samat hinnat niin myymälöissä kuin verkossa. Joskus meillä voi olla ainutlaatuisia myymälätarjouksia, jotka ovat voimassa vain rajoitetun ajan.

Voinko soittaa tai lähettää sähköpostia myymälään?

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä numerosta 0800-77 35 35 tai sähköpostitse osoitteesta info@scandinavianphoto.fi.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.