Orangemonkie Pyörivä kuvausalusta valoteltalle
Artikkeli: 1058900

Orangemonkie Pyörivä kuvausalusta valoteltalle

Pyörivä kuvausalusta valoteltalle

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Voidaan käyttää älypuhelimen ja kameran kanssa
  • Kestää jopa 5 kg:n kuormituksen
  • Sovellus Androidille ja iOS:lle
149 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Luo kauniita tuotevideoita tai tuotekuvia Orangemonkien pyörivällä kuvausalustalla. Kuvausalusta toimii sekä kameran että puhelimen kanssa. Liitä puhelin ilmaiseen Foldio360-sovellukseen ja saat täyden hallinnan kuvausalustasta. Orangemonkie Foldio360 Smart Turntable auttaa sinua luomaan laadukasta sisältöä helposti ja nopeasti.

Ominaisuudet

  • Voidaan käyttää matkapuhelimen ja kameran kanssa
  • Kestää jopa 5 kg:n kuormituksen
  • Halo Edge - valaisee pinnan etuosaa
  • Sovellus Androidille ja iOS:lle - Foldio360
  • Sopii Foldio2 Plus, Foldio3 tai muiden laitteiden kanssa
  • Pyörivä kuvausalusta halkaisijaltaan 24,8 cm

Orangemonkie Foldio360 Turntable

Pyörivä kuvausalusta sekä kameralle että matkapuhelimelle

Orangemonkien Foldio360 Smart Turntable -kuvausalustalla voit nopeasti ja helposti valo- ja videokuvata 360 asteen kuvia. Valkoisessa kuvausalustassa on Bluetooth- ja IR-sensorit, jotka mahdollistavat alustan yhdistäminen älypuhelimeen tai kameraan. Aloita kuvaaminen napsauttamalla painiketta Foldio360:ssä tai sovelluksessa, jolloin voit ottaa kuvia kohteen kaikilta sivuilta ja yhdistää ne 360-asteen kuvaksi.

Poista reunaviivat Halo Edge Light System -järjestelmän avulla

Foldio360-laitteessa on sisäänrakennettu LED-valo (Halo Edge Light System), joka antaa taustalle hieman lisävaloa peittääksesi taakse muodostuvan viivan tai valaistaksesi laitteen edessä olevan alueen.

Toimitukseen sisältyy

  • Orangemonkie Foldio360 Smart Turntable
  • Virtasovitin
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.