Tapahtumat

Inspiroidu ja kehity tapahtumissamme!

Rakastatko tekniikkaa? Hienoa, niin mekin! Scandinavian Photo järjestää jatkuvasti uusia tapahtumia keskittyen teknologiaan ja luovaan työskentelyyn. Tapahtuvat ovat kaikkea demopäivistä työpajoihin ja inspiroiviin luentoihin. Tapahtumavalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin – niin uteliaille aloittelijoille kuin rautaisille ammattilaisille.

YouTube-kanavallamme on aiempia digitaalisia tapahtumiamme ja tuotteisiin liittyviä videoita, joita voit katsoa milloin haluat ja missä tahansa.

Ajankohtaiset tapahtumat

Tutustu aiempiin digitaalisiin tapahtumiimme!

 

 

 

 

 

 

 

Katso kaikki aiemmat tapahtumat ja webinaarit YouTube-kanavaltamme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.