Tuoteuutiset

Voit lukea lisää ja inspiroitua suosituimpien tuotemerkkien tuoreimmista uutuuksista täältä. Katso viimeisimmät uutuudet!

24
tammikuuta

Apple-uutuuksia – M2-sirulla varustetut MacBook Pro ja Mac mini

Tiistaina 17. tammikuuta Apple esitteli uuden sukupolven MacBook Pron ja Mac minin! MacBook Pro 14 ja 16 on nyt varustettu M2 Pro- tai M2 Max-sirulla, ja ne ovat saaneet entistä paremman akunkeston. Mac minin mukana tulee joko M2- tai M2 Pro-siru. Olemme koonneet tänne tärkeimmät asiat, jotka sinun tulee tietää näistä uutuuksista. Hanki omasi meiltä jo tänään!

Lue lisää

3
tammikuuta

Panasonic Lumix S5II ja S5IIx

Panasonic esittelee kaksi uraauurtavaa innovaatiota heidän peilittömässä Lumix S-kamerasarjassaan – tyylikkäät ja klassisesti muotoillut kamerat Lumix S5IIx ja Lumix S5II. Nämä L Mount -kamerat ovat suunniteltu täyttämään kunnianhimoisimpien kuvaajien vaatimukset. Molemmissa malleissa on hiljattain kehitetty 24 megapikselin täyden koon CMOS-kenno ja uusi kuvankäsittelymoottori. Kenno tukee Hybrid Phase Detection automaattitarkennusta, joka on ainutlaatuinen Lumix-kameroissa. Uusi kuvankäsittelymoottori tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja korkean bittinopeuden videokuvan. Lumix S5II:n toimitukset alkavat alustavasti tammikuun lopussa ja S5IIx:n toimitukset alkavat alustavasti kesäkuussa. Lue lisää ja ennakkotilaa omasi!

Lue lisää

9
joulukuuta

DJI Mini 3

DJI Mini 3 on kompakti ja ultrakevyt drone, joka on aina valmis seikkailuihisi. Siinä on edeltäjäänsä (Mini 2) pidempi akunkesto ja korkearesoluutioinen 4K-videokuvaus, joka tallentaa todenmukaiset värit ja yksityiskohdat. Dronesta löytyy jännittäviä ominaisuuksia, kuten True Vertical Shooting, joka mahdollistaa upeiden pystykuvien jakamisen suoraan sosiaaliseen mediaan. Olitpa sitten kävelyllä rannalla, viikonloppureissulla tai pidemmällä matkalla, Mini 3 on valmis vangitsemaan jokaisen hetken. DJI Mini 3 Fly More Combo -paketti löytyy heti varastosta - hanki omasi meiltä jo tänään!

Lue lisää

2
marraskuuta

Fujifilm X-T5

Fujifilm X-T5 on viidennen sukupolven ja X-sarjan kolmas kamera. Fujifilm X-H2 -kameran ohella tästä kamerasta löytyy X-sarjan historian korkein resoluutio huikealla 40,2 megapikselillä. Kamerasta löytyy myös 160 megapikselin Pixel Shift Multi-Shot -toiminto ja sillä voidaan tallentaa erittäin laadukasta 6K-videokuvaa. Kamerasta löytyy 5-akselinen kuvanvakain ja AI-teknologiaan perustuva automaattitarkennus erilaisille kuvauskohteille. X-T5 on täydellinen kumppani ja se sopii erinomaisesti monipuoliseen valo- ja videokuvaukseen. Toimitukset ovat alkaneet. Lue lisää ja hanki omasi meiltä!

Lue lisää

2
marraskuuta

Canon EOS R6 Mark II

Canon EOS R6 Mark II laajentaa uraauurtavaa EOS R -järjestelmää ja tarjoaa jatkuvaa kuvausta jopa 40 kuvaa sekunnissa, erinomaisen automaattitarkennuksen hämärässä ja 6K RAW/4K UHD -videokuvauksen. EOS R6 Mark II on sarjan viimeisin hybridikamera innovatiivisella RF-kiinnityksellä, joka määrittelee uudelleen EOS R6:n asettamat standardit. Se nostaa rimaa sekä valokuvien että videoiden osalta ainutlaatuisella yhdistelmällä luokkansa johtavaa suorituskykyä, henkeäsalpaavaa nopeutta, vakautta ja ammattimaisia videotoimintoja. Toimitukset alkavat alustavasti joulukuun alussa. Lue lisää ja ennakkotilaa omasi meiltä!

Lue lisää

Uusimmat tuotteet

Täältä löydät valikoimamme uusimmat tuotteet. Sivua päivitetään joka arkipäivä!

8881 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Tuotemerkit
Väri
Muistin määrä
Sopiva kennokoko
Kiinteä/Zoom
Automaattitarkennus
Objektiivinkiinnitys
Suurin aukko
Pienin aukko
Lamellien määrä
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.