SP Community

Inspiroiva kokoontumispaikka

sisällöntuottajille

Tervetuloa SP Communityyn

Scandinavian Photon jäsenenä sinusta tulee osa yhteisöämme eli kokoontumispaikkaa, jossa luovat ihmiset voivat jakaa kokemuksia, esittää kysymyksiä, antaa vinkkejä ja inspiroitua toisista. Kerää saavutuksia ja nosta profiilisi tasoa jakamalla valokuvia, arvostelemalla tuotteita ja saamalla tykkäyksiä viesteihisi. Kilpaile muiden jäsenten kanssa ja varmista, että olet tulostaulukon kärkipäässä.

Liity jäseneksi tai kirjaudu sisään!

 

 

 

Inspiroidu toisista

Yhteisössämme on jokaiselle jotakin olitpa sitten valokuvaaja, sisällöntuottaja, videokuvaaja, äänisuunnittelija, graafinen suunnittelija tai sinulla on jokin muu luova kiinnostus tai työ.

Haluamme, että jäsenemme voivat jakaa inspiraatiota ja tietoa keskenään jakamalla kuvia, keskustelemalla tuotteista, esittämällä kysymyksiä ja antamalla vinkkejä. Sinä ja muut jäsenet päätätte, mitä yhteisö sisältää.

Kerro meille mielipiteesi ja kokemuksesi

Kerro meille tiedoistasi, mielipiteistäsi ja kokemuksistasi! Arvostele kokeilemiasi tuotteita, esitä kysymyksiä eri tuotteista ja vastaa muiden jäsenten kysymyksiin.

Eniten tykkäyksiä saaneet arvostelut korostetaan tuotesivulla ja viimeisimmät arvostelut näkyvät livenä sivustollamme. Varmista, että sinut nähdään siellä!

Kerää saavutuksia ja nosta profiilisi tasoa

Kaikki mitä teet yhteisössämme palkitaan saavutuksilla. Kun osallistut yhteisön toimintaan kirjoittamalla arvosteluja, ostamalla tuotteita, lataamalla valokuvia, suunnittelemalla avatarisi tai reagoimalla muiden jäsenten sisältöön, ansaitset saavutuksia, joista saat pisteitä.

Nosta profiilisi tasoa aloittelijasta asiantuntijaksi ja aina guruksi ja varmista paikka tulostaulukon kärkipäässä!

Suunnittele avatarisi

Yhteisömme jäsenenä saat avatarin, jonka voit suunnitella juuri haluamallasi tavalla. Mukauta ulkoasua valitsemalla muun muassa hiustyyli, hiusten väri, vaatteet, meikki ja parta.

Mukauta profiilisi

Profiilistasi voit nähdä ilmoituksesi, seurata tasoasi ja saavutuksiasi, muokata avatariasi, valita taitotasosi ja saada yleiskatsauksen viimeisimmistä viesteistäsi. Voit myös täyttää kiinnostuksen kohteesi, jotta muut jäsenet tietävät enemmän sinusta.

Liity jäseneksi tai kirjaudu sisään!

Kehitämme yhteisöämme jatkuvasti ja luomme sinulle jäsenenä entistä enemmän mahdollisuuksia esimerkiksi kilpailujen, tapahtumien ja ainutlaatuisten jäsentarjousten muodossa. Liity mukaan!

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.