Fujifilm

Osta Fujifilm -tuotteet meiltä! Valikoimastamme löydät Fujifilmin järjestelmäkamerat, pienet järjestelmäkamerat, kompaktikamerat, objektiivit ja tarvikkeet. Kotisivuillamme on laaja valikoima Fujifilm-tuotteita sekä ammattikuvaajalle että aloittelijalle. 

172 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Tuotemerkit
Automaattitarkennus
Sisäänrakennettu salama
Väri
Objektiivinkiinnitys
Sopiva kennokoko
Kiinteä/Zoom
Suurin aukko
Pienin aukko
Lamellien määrä
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.