Colorama Tausta Carnation 1,35x11m
Artikkeli: 1028381

Colorama Tausta Carnation 1,35x11m

Tausta Carnation 1,35x11m

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
78 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Colorama Taustapaperi

Taustapaperi on ekonominen ja joustava taustajärjestelmä. Sinun ei tarvitse huolehtia likaisista merkeistä paperissa käyttääksesi sitä, sillä voit vain rullata lisää taustaa auki ja repiä pois likaantuneen osan.

Colorama-taustapaperissa on erittäin korkea laatu, ja se on valmistettu hyvin voimakkaasta paperista, joka ei heijasta tarpeetonta valoa.

Huom. Värinäytteet internetissä eivät vastaa täysin todellisuuden kanssa.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.