Toimitustavat

Täältä voit lukea lisää toimitusvaihtoehdoista. Löydät myös tietoja saapumisilmoituksesta ja paketin seurannasta.

MyPack

Toimitus lähimpään noutopisteeseen (Hinta 9€ / ilmainen toimitus yli  50€ tilauksille)

Mypack on tarkoitettu yksityishenkilöille. Paketti toimitetaan Matkahuollon kautta lähimpään noutopisteeseen, josta se on noudettavissa noin 3-4 työpäivän sisällä lähettämisestä.

Yrityspaketti

Toimitus yritykselle (Hinta 17€)

Paketti toimitetaan perille 2-3 työpäivän sisällä lähettämisestä. Huom! Tämä rahtimuoto ei koske yksityishenkilöitä ja vaatii miehitetyn toimitusosoitteen.

Osatoimitus 

Joissakin tapauksissa lähetämme tilaamasi tuotteet osissa tai eri lähetyksissä. Tämä ei aiheuta lisäkuluja sinulle.

HUOM! Suurten ostopäivien aikana, kuten Black Friday ja joulun aikaan, saattaa jotkut toimitukset viivästyä. Tämä johtuu siitä että sekä meillä että tavarantoimittajalla on paljon ruuhkaa. Pyrimme kuitenkin aina lyhentämään toimitusaikoja mahdollisimman paljon.

Noutamatta jätetyt paketit

Mikäli tilausta ei noudeta noutopisteestä 14 päivän sisällä, se palautuu automaattisesti takaisin meille ja veloitamme 30 euron käsittelykulun (alvin kanssa) tilauksesta. Erikoistilauksista veloitamme koko tuotteen arvon ja toimitus- ja palautuskulut. Peruttamisoikeus ei koske noutamatta jätetyt paketit.

Saapumisilmoitus tekstiviestinä

Jos ilmoitat matkapuhelinnumerosi tehdessäsi tilauksen ja valitset rahtimuodoksi MyPack-paketin, saat matkapuhelimeesi tekstiviestin, missä lukee mistä noutopisteestä voit hakea lähetyksesi. Jos et ilmoita matkapuhelinnumeroasi, tulee saapumisilmoitus postissa.

Seuraa pakettiasi lähetysnumeron avulla

Jos tilaat asiakastilin kautta, voit seurata lähetystäsi, tilata uutiskirjeen tai nähdä kaikki tilaukset jotka olet tehnyt aikaisemmin. Täältä löydät myös toimituksen lähetysnumeron minkä avulla voit noutaa sen noutopisteestä. Lisää tietoa toimituksesta saat myös Matkahuolto.fi tai Postnord.fi sivuilta.

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

Seuraa meitä:

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.