Henkilötiedot

Täältä voit lukea lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi ja miten toimimme GDPR:n kanssa.

Yksityisyys ja GDPR

Scandinavian Photo toimii meille toimittamiesi henkilötietojen rekisterinpitäjänä ja on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti. Tietosuojakäytännössämme kerromme, miten käsittelemme henkilötietojasi, kun käyt verkkosivuillamme, rekisteröit itsellesi käyttäjätilin tai kun olet jollain muulla tavalla yhteydessä meihin. Tässä käytännössä on lisäksi tietoja henkilötietojesi käsittelyyn liittyvistä yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisista oikeuksistasi.

Voit milloin tahansa rajoittaa tietojesi käyttöä muuttamalla asetuksiasi verkkosivustollamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos olet uutiskirjeen tilaaja, voit halutessasi peruuttaa uutiskirjeen tilauksen klikkaamalla uutiskirjeen alareunasta löytyvää linkkiä. Omilta sivuilta löydät kaikki tiedot siitä, mitä henkilötietoja olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös ladata lomakkeemme ja pyytää rekisteriotteen saadaksesi lisää tietoa tästä.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.