Henkilötiedot

Täältä voit lukea lisää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi ja miten toimimme GDPR:n kanssa.

Yksityisyys ja GDPR

Scandinavian Photo toimii meille toimittamiesi henkilötietojen rekisterinpitäjänä ja on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti. Tietosuojakäytännössämme kerromme, miten käsittelemme henkilötietojasi, kun käyt verkkosivuillamme, rekisteröit itsellesi käyttäjätilin tai kun olet jollain muulla tavalla yhteydessä meihin. Tässä käytännössä on lisäksi tietoja henkilötietojesi käsittelyyn liittyvistä yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisista oikeuksistasi.

Voit milloin tahansa rajoittaa tietojesi käyttöä muuttamalla asetuksiasi verkkosivustollamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos olet uutiskirjeen tilaaja, voit halutessasi peruuttaa uutiskirjeen tilauksen klikkaamalla uutiskirjeen alareunasta löytyvää linkkiä. Omilta sivuilta löydät kaikki tiedot siitä, mitä henkilötietoja olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös ladata lomakkeemme ja pyytää rekisteriotteen saadaksesi lisää tietoa tästä.

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.

Ostoskori

Ostoskori

Ostoskorisi on tyhjä

Suosikit

Suosikit

Toivelista on tyhjä

Jaa ostoskori

Säästä linkki, lähetä se ystävälle tai jaa se yhteisössä.

Anna ostoskorille nimi
Linkki ostoskoriin