Sony Winter Cashback

Syksyn ja talven aikana voit saada jopa 400€ cashbackin eli ostohyvityksen valikoiduista Sonyn tuotteista. Osallistuaksesi kampanjaan, rekisteröi ostoksesi Sonyn verkkosivustolla, josta löydät myös täydelliset kampanjaehdot. Cashback -hakemus voidaan tehdä aikaisintaan 30 päivän kuluttua ostopäivästä ja maksu suoritetaan 28 päivän kuluessa siitä, kun hakemus on hyväksytty. Kampanja on voimassa 15.1.2023 saakka.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin, hintojen muutoksiin, toimitusten viivästymisiin ja tuotteiden loppuunmyyntiin.

43 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Tuotemerkit
Objektiivinkiinnitys
Sopiva kennokoko
Objektiivin kiinnitys
Objektiivityyppi
Kiinteä/Zoom
Kuvakennon koko
Polttovälin suurennus
Suurin aukko
Tarkkuus
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.