Sony FE 24–50 f/2,8 G
Artikkeli: 1100091

Sony FE 24–50 f/2,8 G

Valovoimakas zoomobjektiivi täyden kennokoon kameroille

Verkkokauppa
Saatavilla arviolta 2024-05-28
Helsingin myymälä:
 • Kehitetty täyden kennon kameroille
 • Nopea, äänetön automaattitarkennus
 • Lähin tarkennusetäisyys jopa 19 cm
1 350 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Nosta arkikuvat uudelle tasolle Sonyn kompaktilla FE 24–50 f/2,8 G -zoomobjektiivilla, joka on suunniteltu erityisesti Sonyn Alpha-sarjan kamerarunkoja varten. Tämä objektiivi tarjoaa erinomaisen G Lens™ -tarkkuuden ja bokehin koko 24–50 mm:n zoomausalueella. Kehittyneen optisen suunnittelun, erinomaisen tarkkuuden ja syvän bokehin ansiosta se sopii erinomaisesti sekä valokuvaamiseen että videokuvaukseen. Kaksi optimoitua lineaarista moottoria antaa poikkeuksellisen nopean ja tarkan automaattitarkennuksen. Objektiivi soveltuu hyvin videokuvaukseen ja tukee sisäänrakennettua kuvanvakausta aktiivisessa tilassa, polttovälin muutoksen kompensointia ja sopii erinomaisesti gimbaaleille ja droneille. Koe erinomainen kuvanlaatu ja tallennusteho haastavissakin olosuhteissa objektiivin erittäin kompaktin ja kevyen rakenteen ansiosta.

Ominaisuudet

 • Suunniteltu täyden kennon kameroille
 • Nopea ja hiljainen automaattitarkennus
 • Korkea valovoima f/2,8 aukolla
 • Lähin tarkennusetäisyys jopa 19 cm
 • Kompakti ja kevyt
 • Säänsuojattu rakenne

Fantastista laatua jokaiseen päivään

Tämä kompakti ja kevyt f/2,8-vakiozoomobjektiivi tarjoaa monipuolisuutta, G Lens™ -tarkkuutta ja tyylikästä muotoilua. Se on täydellinen kumppani jokapäiväiseen valo- ja videokuvaukseen.

Kompakti ja tehokas

SEL2450G:n kompakti muotoilu ei tingi optisesta laadusta. Neljän asfäärisen elementin, kahden ED-elementin ja yhdentoista himmenninlamelin ansiosta se tuottaa uskomattoman teräviä kuvia, joissa on minimaalinen aberraatio ja tasainen bokeh. Koe kompaktin koon ja erinomaisen optiikan tuoma vapaus.

Valmiina toimintaan

Pidä kohteet aina tarkennettuina, kun otat valokuvia tai kuvaat videoita. Automaattitarkennusmoottori pysyy mukana myös korkeissa kuvataajuuksissa, kuten 4K 120 fps ja 30 fps jatkuvalla kuvauksella. Hyödynnä Sonyn Alpha-kameran koko potentiaali Sonyn FE 24–50 f/2,8 G -objektiivin avulla.

Luovia lähikuvia

Sony FE 24–50 f/2,8 G:llä on vaikuttava lähikuvausominaisuus, jonka suurin suurennos on 0,3x ja lyhin tarkennusetäisyys 0,19 m. Tämän ominaisuuden ansiosta voit kuvata kohteita lähempää, joten se sopii erinomaisesti tuote- tai luontokuvaamiseen ja tuo lisää joustavuutta jokapäiväiseen kuvaamiseen.

Täydellinen videokuvaukseen

SEL2450G:n f/2,8-aukko, hiljainen automaattitarkennus ja minimaalinen polttovälin muutos, tekevät siitä ihanteellisen objektiivin videokuvaajille. Se on yhteensopiva Sonyn kehittämän polttovälin muutoksen kompensoinnin ja aktiivisen kuvanvakaimen kanssa, joten voit luoda elokuvalaatuisia kuvia yhdellä kevyellä ratkaisulla.

Toimitukseen sisältyy

 • Sony FE 24-50 f/2.8G
 • Linssin etu- ja takasuojukset
 • Vastavalosuoja
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.