Sony FE 100-400mm f/4,5-5,6 GM OSS
Sony FE 100-400mm f/4,5-5,6 GM OSS
Artikkeli: 1033833

Sony FE 100-400mm f/4,5-5,6 GM OSS

FE 100-400mm f/4,5-5,6 GM OSS

Verkkokauppa
Toimitusaika ei tiedossa
Helsingin myymälä:
 • Tarkan objektiivin ja nopean automaattitarkennuksen ansiosta voit ottaa upeita kuvia myös etäisistä kohteista
 • Objektiivin kuvanlaatu ja tehokas tarkennus tekevät siitä hyvän valinnan ammattikäyttöön
 • Kaksoismoottorin ja DDSSM (Direct Drive SSM) -tarkennusmoottorin yhdistelmä toimii nopeasti ja tarkasti ja seuraa kohdetta tasaisesti
2 949 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sony FE 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSS

Sony FE 100-400 f/4.5-5.6 GM OSS on monipuolinen teleobjektiivi urheilu- ja luontokuvaukseen. Sopii ihanteellisesti , kun liikkuvuus ja joustavuus ovat tärkeitä työssäsi. Kaksi lineaarista automaattitarkennusmoottoria tarjoavat nopean ja luotettavan automaattitarkennuksen. Objektiivi on tietysti säänkestävä, joten se kestää kovimmatkin olosuhteet.

Ominaisuudet:

 • Joustava zoomausalue
 • Kaksi lineaarista automaattitarkennusmoottoria
 • Säänkestävä ja Nano AR -pinnoite
 • Sisäänrakennettu kuvanvakain
 • Säädettävä zoomaus- ja tarkennuspainike
 • Yhteensopiva SEL14TC- ja SEL20TC -telejatkeiden kanssa

Objektiivissa on 22 linssielementtiä 16 ryhmässä. mukaan lukien yksi Super ED- ja kaksi ED-lasia, jotka minimoivat värivirheet ja maksimoivat kuvanlaadun. Objektiivin polttovälialue 100-400 mm antaa sille suuren joustavuuden ja se soveltuu monenlaisiin tilanteisiin kuten urheilu- ja luontokuvaukseen. Kevyen 1395g painon ansiosta objektiivi on helppo kuljettaa mukana ja sillä on helppo kuvalta käsivaralta. Kun objektiivia käytetään Sonyn APS-C-kamerassa, polttoväli vastaa 150-600 mm.

Kaksi lineaarista automaattitarkennusmoottoria

Sony FE 100-400f/4.5-5.6 -objektiivin automaattitarkennusmoottorit tarjoavat nopean ja luotettavan automaattitarkennuksen, joka on suunniteltu pysymään mukana nopeasti liikkuvissa kohteissa. Tarkennusalgoritmit ja -nopeus sopivat erikoisesit Sony E-mount -kameroissa, joissa on korkea automaattitarkennuksen suorituskyky.

Säänkestävä Nano AR -pinnoitteella

Luontokuvaajille, jotka työskentelevät ankarissa ja epäsuotuisissa ympäristöissä, on erittäin tärkeää että laitteet toimivat. Tämä pätee myös urheilukuvaajiin, jotka usein toimivat kovissa olosuhteissa, kuten maastossa tai extreme-urheilussa. Objektiivin säänkestävä rakenneantaa sinulle varmuuden käyttää varusteita vaikeissa olosuhteissa. Nano AR -pinnoitteen ansiosta etulinssit on helppo puhdistaa liasta, vedestä ja pölystä.

Säädettävä zoom- ja tarkennuspainike

Zoomausrenkaan vieressä olevan liukusäätimen avulla voit asettaa zoomausrenkaalle haluamasi vastuksen-. Objektiivissa on myös tarkennuspainike, joka voidaan ohjelmoida eri toimintoihin kameran rungon kautta.

Toimitukseen sisältyy:

 • Objektiivi SEL100400GM
 • Vastavalosuoja ALC-SH151
 • Objektiivin suojus ALC-F77S
 • Takaobjektiivin suojus ALC-R1EM
 • Kotelo ja jalustakiinnike
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.