Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II
Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II
Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II
Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II
Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II
Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II
Artikkeli: 1055457

Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II

Erittäin terävä ja valovoimakas normaalizoom

Verkkokauppa
Saatavilla arviolta 13.12.2022
Helsingin myymälä:
 • Nopea automaattitarkennus ja vakio valovoima kaikilla polttoväleillä
 • Tasainen ja hiljainen automaattitarkennus – täydellinen videoille
 • Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne
2 499 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II on huippulaadukas E-mountilla varustettu normaalizoom. Se on suunniteltu tarjoamaan tasaisen, nopean ja jatkuvan automaattitarkennuksen monipuolista kuvausta varten. Sen polttoväli, tarkennus ja akselin siirtyminen zoomattaessa on minimoitu, jotka parantavat kuvanlaatua entisestään. Tässä Sonyn 24-70mm objektiivissa on myös vakio f/2,8 aukko, joka tarjoaa valovoimaa, korkeamman kuvanlaadun ja täydelliset toiminnot valo- ja videokuvaukseen.

Ominaisuudet

 • Erittäin nopea ja vakio valovoima kaikilla polttoväleillä
 • Tasainen ja hiljainen automaattitarkennus – täydellinen videoille
 • Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne
 • Suuri f/2,8 aukko koko zoomausalueella
 • Kehitetty nykypäivän korkearesoluutioisia kameroita varten

Edistynyt optinen suunnittelu

Edistyneeseen optiseen suunnitteluun kuuluu kaksi ED-elementtiä (Extra Low Dispersion), kaksi Super ED-elementtiä, kaksi XA-elementtiä (Extreme Aspherical) ja kolme asfääristä elementtiä. Nämä toiminnot yhdessä taatun G Master -laadun ja vakio f/2,8 aukon kanssa tarjoavat suuren valovoiman ja kauniin bokeh-efektin. Tämä on Sonyn ainutlaatuinen täyden kennokoon objektiivi, joka sopii erinomaisesti stillkuvaukseen, sisällön luomiseen ja videoiden tallentamiseen.

Vädertätat zoomobjektiv med E-fattning från Sony      

Kaunis taustasumennus

11-lamellinen pyöreä aukko yhdessä muuttumattoman f/2,8 aukon kanssa tuottaa kauniin ja tasaisen taustasumennuksen eli bokeh-efektin.

Nopea ja tarkka automaattitarkennus

Neljällä erityisesti suunnitellulla lineaarisella XD-moottorilla (Extreme Dynamic) saat entistäkin nopeamman ja tarkemman automaattitarkennuksen. Tällä objektiivilla et missaa yhtään tilaisuutta. Se on suunniteltu tarjoamaan tasaisen, nopean ja jatkuvan automaattitarkennuksen mihin tahansa kuvaukseen. Minimoidulla polttovälin, tarkennuksen ja akselin liikkeellä saat teräviä lopputuloksia tilanteesta riippumatta.

Erinomainen kuvanlaatu säästä riippumatta

Muuttumaton f/2,8 enimmäisaukko koko zoomausalueella pitää valovoimakkuuden vakiona vaikka polttoväliä muutettaisiinkin. Tämän Sony G Master -objektiivin etuelementti on päällystetty fluoripinnoitteella, joka hylkii vettä, öljyä ja muita epäpuhtauksia. Se on helppo pyyhkiä lian ja sormenjälkien poistamiseksi. Pölyn- ja kosteudenkestävä rakenne sekä joustavat säätimet tekevät tästä Sony G Master -objektiivista täydellisen haastavimpiin sisä- ja ulkotilanteisiin.

Toimitukseen sisältyy

 • Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II
 • Vastavalosuoja (ALC-SH168)
 • Etusuoja objektiiville (ALC-F82S)
 • Takasuoja objektiiville (ALC-R1EM)
 • Objektiivilaukku
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.