Sony FE 70–200mm f/4 G OSS II
Artikkeli: 1060342

Sony FE 70–200mm f/4 G OSS II

Valovoimainen teleobjektiivi nopealla automaattitarkennuksella

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Kiinteä f/4 himmennin
 • Nopea, tarkka ja hiljainen tarkennus
 • Lähin tarkennusetäisyys 26 cm
2 099 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Sony FE 70-200 mm f/4 G OSS II on valovoimainen G-telezoomobjektiivi, jossa on kiinteä f/4-aukko. Objektiivi on suunniteltu täyden kennokoon kameroille ja se tarjoaa erinomaisen resoluution, kauniin bokehin, puolimakron ja erittäin tarkan tarkennuksen. Sony FE 70-200mm f/4 G OSS II -objektiivi sopii luonto- ja makrokuvaukseen, muotokuviin, matkoille, videokuvaukseen ja kaikkiin valokuvaukseen liittyviin aktiviteetteihin. Sonyn SEL70200G2 G-objektiivi tarjoaa tasaisen, nopean ja jatkuvan automaattitarkennuksen minimoidulla polttovälin siirrolla, mikä parantaa kuvanlaatua entisestään.

Ominaisuudet

 • Kehittynyt optinen suunnittelu tarjoaa korkean resoluution kulmasta kulmaan
 • Kiinteä f/4 aukko tuottaa hyvän valonläpäisyn koko zoomausalueella
 • Neljä XD-lineaarimoottoria antaa nopean, tarkan ja hiljaisen automaattitarkennuksen.
 • Monipuolinen polttoväli
 • Painaa vain 759 grammaa
 • Lähin tarkennusetäisyys 26 cm
 • Pölyn- ja kosteudenkestävä rakenne
 • Etulinssin fluoripinnoite hylkii likaa ja rasvaa
 • Yhteensopiva sekä 1,4x- että 2x-telekonvertterien kanssa

Vangitse pienemmätkin yksityiskohdat

Koe erinomainen kuvanlaatu uusimman lasiteknologian avulla. Tämä telezoomobjektiivi on suunniteltu tuottamaan erinomaista resoluutiota ja uskomatonta terävyyttä. Objektiivissa on asfääriset erittäin matalan hajonnan elementit, edistykselliset asfääriset elementit ja Super ED-elementti, jotka yhdessä tuottavat kauniin bokehin ja korkean terävyyden koko kuva-alueella. Puolimakro- ja makro-ominaisuuksien ansiosta objektiivi sopii täydellisesti luonto-, muotokuva- ja muihin stillkuvauksiin, sekä videoiden tallentamiseen että sisällön luomiseen.

Pääse lähemmäs kohdettasi

Tutustu yksityiskohtien maailmaan objektiivin makro-ominaisuuksilla. Lyhyen tarkennusetäisyyden ansiosta, pääset hyvin lähelle kuvauskohdetta. Kun objektiivia käytetään yhdessä 2x-telekonvertterin kanssa, saat käyttöösi lisää makroominaisuuksia joiden avulla voit kuvata upeita lähikuvia hämmästyttävällä terävyydellä.

Nopea ja tarkka automaattitarkennus

Älä koskaan menetä hetkeä nopean ja tarkan automaattitarkennuksen ansiosta. Objektiivi on suunniteltu toimimaan saumattomasti Sonyn Alpha-kameroiden kanssa. Se voidaan integroida uusimpiin AF-järjestelmiin, joten voit valokuvata vertaansa vailla olevalla nopeudella ja tarkkuudella. Objektiivi tarjoaa tasaisen ja tarkan automaattitarkennuksen, kuvasitpa sitten stillkuvia tai videoita jopa 4K120p -tarkkuudella.

Kevyt ja kestävä

Objektiivissa on täydellinen yhdistelmä kannettavuutta ja kestävyyttä. Siinä on pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne sekä likaa, vettä että öljyä hylkivä fluoripinnoite. Ihanteellinen maailmanmatkaajille ja luonnon ystäville.

Suunniteltu parasta mahdollista kokemusta varten

Tehosta luovaa prosessia saumattomalla hallinnalla. Objektiivissa on helppo aukon säätö ja se on turvallinen kuljettaa zoomin lukitusmekanismin avulla. Painikkeet ovat muokattavissa henkilökohtaisia asetuksia varten. Ota parhaat kuvat helposti.

Toimitukseen sisältyy

 • Sony FE 70-200mm f/4 G OSS II
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.