Epson Double-Sided Matte Paper A4, 50 arkkia
Artikkeli: 542723

Epson Double-Sided Matte Paper A4, 50 arkkia

Kaksipuolinen valokuvapaperi, A4

Verkkokauppa
Tilattu maahantuojalta, toimitusaika ei tiedossa
Helsingin myymälä:
  • Kirkkaanvalkoinen mattapinta
  • Kaksipuoliset tulosteet
  • Laadukkaat ja kestävät tulosteet
23 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Epson Double-Sided Matte Paper on vankkapohjainen kirkkaanvalkoinen ja mattapintainen valokuvapaperi, joka saa värit jakautumaan tasaisesti niin, että se sopii ihanteellisesti useisiin eri käyttötarkoituksiin sekä vasta-alkajille että ammattikäyttäjille. Valokuvaajat ja graafiset suunnittelijat voivat nyt tulostaa entistä korkealaatuisempia mattapintaisia valokuvia tämän paperin molempia puolia hyödyntäen niin, että tuloksena on aidon näköinen valokuva.

Ominaisuudet

  • Kirkkaanvalkoinen mattapinta
  • Kaksipuoliset tulosteet
  • Laadukkaat ja kestävät tulosteet

Toimitukseen sisältyy

  • Epson Double-Sided Matte Paper A4, 50 arkkia
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.