Epson Premium Semigloss Photo Paper A3+, 20 arkkia
Artikkeli: 542788

Epson Premium Semigloss Photo Paper A3+, 20 arkkia

Premium Semigloss -valokuvapaperi, A3+

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
32 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Tämä on RC-paperia (Resin Coated - hartsipinnoitteella), jota voi käyttää sekä pigmentti- että liuospohjaisella musteella. Se on sekä paksumpaa että tukevampaa antaakseen samanlaisen tunteen kuin aito, perinteinen valokuvapaperi.

Puolikiiltävä pinta sopii loistavasti hää- ja maisemakuville. Ammattikäyttäjät, jotka yhä enemmän käyttävät pigmentti- ja liuospohjaista mustetta pitävät suuressa arvossa sitä, että tällä paperilla saa yhtä hyviä tuloksia kummallakin laadulla.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.