Back to Work

banner_backtowork_v1.jpg

Syksy, koulu ja työt lähestyvät jo kovaa vauhtia. Pitääkö sinun päivittää tietokoneesi suorituskykyisempään, sijoittaa parempaan äänentoistoon tai päivittää studiota? Työt tulevat tehtyä tehokkaammin oikeilla välineillä, jotka löydät luonnollisesti meidän valikoimastamme.

Lue lisää

Täältä voit oppia lisää eri tietokoneista ja näytöistä sekä saada lisää inspiraatiota valokuva-, suoratoisto- tai podcast-studiollesi ja löytää sinulle sopivat tuotteet.

Kampanjahinnat ovat voimassa 22.8.2021 saakka ellei toisin mainita. Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin, hintojen muutoksiin, toimitusten viivästymisiin ja tuotteiden loppuunmyyntiin.

117 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Jalustan pää
Maks. korkeus
Alin korkeus
Jalkaosat
Lyhyt/ei keskipylvästä
Objektiivin kiinnitys
Kennon tyyppi
Mekaaninen kuvanvakain
Näytön resoluutio
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.