Back to Work

Back to Work ja Back to School

Back to Work ja Back to School kampanjat osuvat loppukesään, kun lomat ja kesälomat ovat ohi ja täytyy taas "palata todellisuuteen".

Milloin kyseiset kampanjat alkavat?

Perinteisesti Back to Work ja Back to School kampanjat ovat alkaneet elokuussa, kun koulut ovat alkaneet. Nykyään kampanja-aika alkaa usein jo heinäkuussa.

Back to Work ja Back to School Scandinavian Photolla

Back to Work on suuri toistuva kampanja Scandinavian Photolla. Kampanjassa keskitymme siihen, että pystyt valmistautumaan töihin paluuta varten. Ehkä sinulla on uusi työpaikka tai olet aloittamassa opintoja ja tarvitset uuden tietokoneen?

Tarjouksemme koostuvat pääasiassa pöytäkoneistakannettavista tietokoneista, näytöistä ja tietokonetarvikkeista. Hanki luotettavia kovalevyjäUSB-tikkuja tai ehkäpä tarvitset uuden webkameran. Löydät meiltä kaiken tarvittavan.

Tervetuloa hankkimaan suosittuja tuotteita alennetuin hinnoin Back to Work ja Back to School kampanjoista. Tiesithän, että voit rekisteröityä jäseneksi? Saat tällöin uutiskirjeemme säännöllisesti, jolloin saat heti tiedon huipputarjouksistamme!

Katso toistuvat kampanjamme

Black Week | Singles Day | Joululahjavinkit | VälipäiväaleBack to Work

0 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.