Epson Premium Semigloss Photo Paper A2, 25 arkkia
Artikkeli: 301149

Epson Premium Semigloss Photo Paper A2, 25 arkkia

Premium Semigloss -valokuvapaperi, A2

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Valokuvapaperi puolikiiltävällä pinnalla
  • Eloisat ja todenmukaiset tulosteet
  • Kuivuu hetkessä ja on siten helppo käsitellä
49 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Epson Premium Semigloss -valokuvapaperille tulostetut kuvat ovat hyvin värikylläisiä suuren väripeiton ja korkean D-Maxin ansiosta, ja tuloksena on aidon näköinen valokuva. Sen muovipinnoitettu pohja saa tulosteet näyttämään valokuvilta, ja paperi ei kupruile. Se sopii erinomaisesti käyttöön kaikkien Epsonin musteiden kanssa. Epsonin kaikkien innovatiivisten tarvikkeiden tavoin myös tämä paperi on valmistettu tuottamaan paras mahdollinen tarkkuus ja värikylläisyys.

Ominaisuudet

  • Valokuvapaperi puolikiiltävällä pinnalla
  • Eloisat ja todenmukaiset tulosteet
  • Kuivuu hetkessä ja on siten helppo käsitellä

Toimitukseen sisältyy

  • Epson Premium Semigloss Photo Paper
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.