Samyang 135mm f/2,0 ED UMC - Pentax K
Samyang 135mm f/2,0 ED UMC - Pentax K
Samyang 135mm f/2,0 ED UMC - Pentax K
Artikkeli: 1016987

Samyang 135mm f/2,0 ED UMC - Pentax K

135mm f/2,0 ED UMC - Pentax K

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
519 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Samyang teleobjektiivi
Tämä teleobjektiivi on tarkoitettu täysikokoisille kennoille. Aukon enimmäissuuruuden ollessa f/2,0 on objektiivi tehokas erilaisissa kuvaustilanteissa ja sopii ihanteellisesti päivittäiseen käyttöön. Sen optinen rakenne koostuu 11 elementistä 7 ryhmässä. Etuina käsisäätöinen tarkennus ja 0,8 m lyhin tarkennusetäisyys.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.