Samyang V-AF Lens Kit with MF Adapter and Hardcase Sony E
Artikkeli: 1059660

Samyang V-AF Lens Kit with MF Adapter and Hardcase Sony E

Samyang V-AF-objektiivisarja MF-sovittimella ja kovakotelolla

Verkkokauppa
Tilattu toimittajalta sinulle. Toimitus 2-6 päivän sisällä
Helsingin myymälä:
 • Yhtenäinen muotoilu koko sarjassa
 • V-AF-sarja tukee jopa 8K-resoluutiota
 • Hardcase suojaa objektiiveja vaikeissa olosuhteissa ja kuljetuksissa
2 299 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Samyangin V-AF-sarjan objektiivit ovat suunniteltu Sonyn E-kiinnitykselle ja niissä on lukuisia jännittäviä ja tärkeitä ominaisuuksia, kuten seurantatarkennuksen hammaspyörät, merkkivalo ja koko sarjan yhtenäinen muototekijä. Objektiivien yhdenmukaisen painon ja koon ansiosta niitä on helpompaa käyttää gimbalien, lennokkien ja muiden apulaitteiden kanssa, sillä ne eivät vaadi aikaa vievää uutta tasapainotusta. 

Ominaisuudet

 • Yhtenäinen muotoilu koko sarjassa
 • Automaattitarkennus Samyangin lineaarisella askelmoottorilla
 • Merkkivalo edessä
 • Seurantatarkennuksen hammaspyörät
 • Pehmeä tarkennuksen kääntyminen
 • Kaikki objektiivit on väritäsmäytetty
 • Hardcase suojaa objektiiveja vaikeissa olosuhteissa ja kuljetuksissa

V-AF-manuaalitarkennusadapteri

Tarkennussovittimessa on kaksoisasteikko, jossa on sekä jalat että mittarit, ja tarkennuksen hienosäädöt voidaan tehdä sulavalla 300°:n pyörityksellä. Tarkennusrenkaassa on teollisuusstandardin mukainen 0,8 mod ja se voidaan yhdistää mihin tahansa seurantatarkennukseen. Sovitin kiinnittyy helposti minkä tahansa V-AF-objektiivin etupuolelle, jossa on etubajonettikiinnitys, ja antaa elokuvantekijöille ja videokuvaajille täydellisen kontrollin tarkennuksesta.

Kun sovitin on kiinnitetty, objektiivin puolella olevaa MF-rengasta voidaan käyttää aukkorenkaana. Etupuolella oleva merkkivalo antaa kuvaajalle tai kuvaajalle tiedon siitä, onko kamera tallennus- vai valmiustilassa, ja 95 mm:n etuhalkaisijan ansiosta mattapakkaus on helppo kiinnittää.

Elokuvaobjektiivit ovat yleensä melko painavia ja rakenteeltaan tilaa vieviä. Uuden manuaalitarkennussovittimen avulla on mahdollista saada kaikki perinteisen elokuvaobjektiivin ominaisuudet, mutta kompaktissa muodossa. Kun objektiivi yhdistetään V-AF-sarjan objektiiviin, kokonaispaino on vain 430 g, kun taas kino-objektiivi painaa yleensä kaksi kertaa enemmän.

Samyangin hardcase

B&W Outdoor Case Type 3000 on suunniteltu ja rakennettu järjestämään, suojaamaan ja kuljettamaan objektiiveja vaikeissa olosuhteista. Kovakotelo on läpäisemätön ja se on varustettu kovalla kuorella ja ylivoimaisella lukitusjärjestelmällä. B&W:n ainutlaatuisen lukitus- ja salpajärjestelmän ansiosta kotelo pysyy suljettuna ja turvattuna, kunnes olet valmis avaamaan sen.

Toimitukseen sisältyy

 • Samyang V-AF 75mm T1,9 Sony FE
 • Samyang V-AF 24mm T1,9 Sony FE
 • Samyang V-AF 35mm T1,9 Sony FE
 • Samyang V-AF MF-sovitin
 • BW Outdoor Case Type 3000, jossa on räätälöity vaahtomuovi Samyang V-AF T1,9 Sony FE -objektiiveille
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.