Samyang AF 24mm f/1,8 / Sony FE
Samyang AF 24mm f/1,8 / Sony FE
Samyang AF 24mm f/1,8 / Sony FE
Samyang AF 24mm f/1,8 / Sony FE
Samyang AF 24mm f/1,8 / Sony FE
Artikkeli: 1051233

Samyang AF 24mm f/1,8 / Sony FE

Valovoimakas laajakulmaobjektiivi Sony FE-kiinnityksellä

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Valovoimakas objektiivi f/1,8 aukolla, joka tuottaa upean bokeh-efektin
 • Nopea ja tarkka automaattitarkennus
 • Lyhin tarkennusetäisyys 19 cm
389 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Samyang AF 24mm f/1,8 for Sony FE on kompakti ja nopea laajakulmaobjektiivi, joka on suunniteltu Sonyn täyskennoisille peilittömille kameroille. Objektiivi tarjoaa nopean ja tarkan automaattitarkennuksen, käteviä ominaisuuksia, kuten mukautettavan tarkennuspainikkeen, LED-ilmaisimen ja säänkestävän rakenteen. Objektiivi soveltuu erityisesti maisema- tai astrokuvaukseen.

Ominaisuudet

 • Valovoimakas objektiivi f/1,8 aukolla, joka tuottaa upean bokeh-efektin
 • Nopea ja tarkka automaattitarkennus STM-automaattitarkennusmoottorilla
 • Erityiset lasielementit, jotka on suunniteltu luomaan korkearesoluutioisia kuvia
 • Säänkestävä rakenne
 • Uusi "Focus hold-painike”
 • Uusi mattamusta viimeistely
 • Lyhin tarkennusetäisyys 19 cm

Tärkeitä ominaisuuksia ja rakennettu teräviä tuloksia varten

Samyang AF 24mm f/1,8 -objektiivissa on pölyn- ja kosteudenkestävä rakenne, jonka ansiosta voit käyttää objektiivia myös vaikeissa olosuhteissa. Sisäänrakennettu LED-merkkivalo on erityisen hyödyllinen astrokuvauksessa, jossa voit helposti todeta, onko tarkennus asetettu äärettömään vai ei.

AF 24 mm f /1,8 FE -objektiivissa on uusi toiminto, jonka nimi on “Custom Mode” ja LED-osoitin tähtivalokuvausta varten. ”Custom Mode” -tilaa voidaan käyttää uudella Focus Hold -painikkeella. Tämän toiminnon avulla voit siirtää tarkennuksen suoraan äärettömään napsauttamalla painiketta siirtyessäsi Custom Mode -tilaan. Koska tehtaan oletusarvo voi vaihdella hieman kameran rungosta riippuen, tämä on kätevä toiminto, jonka avulla voit tallentaa ja käyttää tarkkaa ääretöntä tarkennusarvoa kameran rungon mukaan.

Jos LED-ilmaisimen kautta asetettu tarkennusarvo ei täsmää, se näytetään punaisella LEDillä. Jos napsautat sitten painiketta, tarkennusarvo sopeutuu automaattisesti tallennettuun arvoon, vaihtaen LEDin vihreäksi. Ottaen huomioon tähtivalokuvausympäristön, tämä on erittäin hyödyllinen toiminto niille, joiden täytyy viettää pitkiä aikoja pimeässä.

Optinen rakenne koostuu 11 elementistä 8 ryhmässä, 7 erikoislinssillä (2 ASP, 3 HR, 2 ED), jotta voit ilmaista rajatonta luovuuttasi; sopii erityisen hyvin tähtivalokuvaukseen, koska se tarjoaa upean kuvanlaadun minimoiden palooaberraatiot ja koman. Objektiivissa on uusin STM (askelmoottori), jonka avulla suurempaa ja raskaampaa tarkennuslinssiryhmää voidaan ohjata hiljaisemmin ja täsmällisemmin.

Yhdeksän suljinlehden pyöreä aukko antaa sinulle sileän, kermaisen, luonnollisen näköisen bokehin ja antaa sinulle mahdollisuuden eristää kohde helposti taustasta. Rakenteessa on myös säänkestävyys viidessä paikassa suojaamaan pölyltä, kevyeltä sateelta ja lumelta, jotta saadaan upeita kuvia epäsuotuisissa olosuhteissa.

Toimitukseen sisältyy

 • Samyang AF 24mm f/1,8 / Sony FE
 • Etu- ja takasuoja objektiiville
 • Vastavalosuoja
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.