Samyang 12mm f/2,8 ED AS NCS Fisheye / Micro 4/3
Samyang 12mm f/2,8 ED AS NCS Fisheye / Micro 4/3
Samyang 12mm f/2,8 ED AS NCS Fisheye / Micro 4/3
Artikkeli: 1017207

Samyang 12mm f/2,8 ED AS NCS Fisheye / Micro 4/3

12mm f/2,8 ED AS NCS Fisheye / Micro 4/3

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
429 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
Fisheye-objektiivi / Micro 4/3
Tämä fisheye-objektiivi jossa on käsisäätöinen tarkennus on suunniteltuMicro 4/3:lle. Voit ohjata objektiivia tarkasti kuvatessasi suhteellisen hämärissä tai valoisissa tilanteissa. Objektiivi rakentuu 12 linssistä 8 ryhmässä joista kaksi asfäärista lasia ja kolme ED-lasia korkean resoluution takaamiseksi. Optimoidaksesi valon määrän ja vähentääksesi heijastuksia ja "ghost"-ilmiötä, on linssiiin käytetty Nano Coating System (NCS) -käsittelyä.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.