Nikon AF-S Nikkor 24mm f/1,4G ED
Artikkeli: 312448

Nikon AF-S Nikkor 24mm f/1,4G ED

AF-S Nikkor 24mm f/1,4G ED

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
2 249 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua


Nikon AF 24/1,4G ED AF-S
NIKKOR-objektiivi laajakulmalla ja ultranopealla aukolla. Ylivertainen optinen rakenne takaa loistavan terävät kuvat jopa heikoissa valaistusolosuhteissa. Siinä on Nikonin Nano Crystal-pinnoite, joka vähentää haamukuvia ja heijastuksia. Suurempi maksimiaukko tarjoaa kirkkaan etsinkuvan, ja Nikonin Silent Wave Motor mahdollistaa nopean, hiljaisen automaattitarkennuksen. Tämä Nikonin FX-koon kameroiden kanssa käytettäväksi suunniteltu objektiivi nostaa laajakulmakuvauksen uudelle tasolle.

Toimitus sisältää:
77mm objektiivin suojaus LC-77, objektiivin takaosan suojaus LF-1, bajonettikiinnitteinen objektiivin suoja, HB-51, pehmeä suojapussi suojaa pölyltä ja kosteudelta.

Muistathan!
Osta neutraali suodatin joko UV tai Skylight jotta suojaat objektiivin etulinssiä.
Nämä löydät "Lisätarvikkeista"
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.