Nikon AF-S Nikkor 58mm f/1.4G
Artikkeli: 1007825

Nikon AF-S Nikkor 58mm f/1.4G

AF-S Nikkor 58mm f/1.4G

Varastotilanne
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
  • AF-S Nikkor 58mm f/1.4G
  • Erityisesti kehitetty pehmentämään taustan kauniiksi
  • Korkea valonvoimakkuus, heikossa valaistuksessa kuvaamiseen ja lyhyen syväteräväisyyden kanssa
1 799 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Nikon AF-S 58/1,4G

Ainutlaatuinen FX kennokoon objektiivi - kiinteä polttoväli 58 mm ja suuri f/1,4 himmennin. AF-S NIKKOR 58mm f/1.4G on oivallinen valinta esim. yövalokuvaukseen. Se tallentaa pistemuotoiset aiheet, esim. katulyhdyt, pyöreinä pisteinä koko alueella aina reunioihin asti. Objektiivi tuottaa kauniin bokeh-efektin (taustasumennuksen) tasaisesti, mikä tekee sen erinomaiseksi muotokuviin.

Kuvauskohteet kuva-alan reunoissa ovat terävät myös suurimmalla aukolla ja tarkennus äärettömässä. Nano Chrystal Coat minimoi haamukuvien ja heijastuksien riskiä sekä nostaa terävyyttä ja kontrastia. Nikon SWM (Silent Wave Motor)-moottorin ansiosta takennus tapahtuu äänettömästi, tasaisesti ja nopeasti.

Toimitukseen kuuluu:

  • Objektiivin suojukset eteen ja taakse
  • Vastavalosuoja
  • Pehmeä kotelo
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.