LaCie

Osta LaCien kiinteät ja kannettavat kovalevyt meiltä! Valikoimastamme löydät LaCien Rugged, Porsche Design, Portable SSD, Mobile Drive, Copilot, d2, 2big, 5big, 6big ja 12big - kovalevyjä joissa on USB-C, USB-A, USB-3.0, USB-3.1, Thunderbolt tai RAID. Kotisivuillamme on laaja valikoima LaCie-tuotteita sekä ammattikuvaajalle että aloittelijalle.

35 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Muistin määrä
Rajapinta
SSD
Virransyöttö
Takuu
Korkeus
Leveys
Pituus
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.