Sony A7 IV Lens Bundle

Saat tällä hetkellä 200€ alennuksen, kun ostat Sony A7 IV (kamerarungon tai paketin) yhdessä valikoidun Sony FE -objektiivin kanssa. Hyödyntääksesi tarjouksen, lisää yksi alla olevista kameroista ostoskoriin yhdessä valikoidun objektiivin kanssa. Alennus lisätään ostokseesi kassalla. Voit saada alennuksen yhdestä objektiivista per kamera (kamerarunko tai paketti). Tämä tarjous voidaan yhdistää Sony Winter Cashbackiin ja Welcome To Alphaan. Kampanja on voimassa 15.1.2023 saakka.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin, hintojen muutoksiin, toimitusten viivästymisiin ja tuotteiden loppuunmyyntiin.

17 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Tuotemerkit
Objektiivinkiinnitys
Objektiivin kiinnitys
Sopiva kennokoko
Objektiivityyppi
Kiinteä/Zoom
Kuvakennon koko
Suurin aukko
Polttovälin suurennus
Tarkkuus
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.