Black Week

Koska on Black Week ja Black Friday 2023?

Black Friday 2023 on tänä vuonna 24. marraskuuta, mikä tarkoittaa, että Black Week alkaa maanantaina 20. marraskuuta viikolla 47 ja Black Weekin päättää Cyber Monday viikon 48 maanantaina.

Scandinavian Photon Black Week

Juhlimme Black Weekia koko viikon ajan suosittujen tuotemerkkien huipputarjouksilla! Löydät täältä kameroita, objektiiveja, tietokoneita, mikrofoneja ja kuulokkeita alennetuin hinnoin.

Scandinavian Photon Black Week alkaa viikon 47 maanantaina 20.11. ja löydät kampanjasta huipputarjouksia, jotka ovat voimassa verkkokaupassa sekä myymälässä. Katso kaikki Black Week -kategoriamme täältä:

Jos haluat tutustua valikoimaamme jo tänään, löydät suosituimmat tuotekategoriat täältä:

Päivitämme uusia tarjouksia jatkuvasti, joten hanki omasi ajoissa – tarjouksia on vain rajoitettu erä!

Black Week

Mikä on Black Week?

Black Friday on alun perin amerikkalainen ilmiö, joka alkoi Philadelphiassa vuonna 1996 ja on tänään yksi maailman suurimmista ostopäivistä. Black Friday on myös joulumyynnin alku, joten tartu tilaisuuteen ja tee löytöjä jo marraskuun lopulla!

Milloin on Black Friday?

Black Friday sijoittuu aina marraskuun neljännelle perjantaille eli kiitospäivän jälkeiselle päivälle. Amerikkalaisilla on vapaapäivä kiitospäivänä, joten Black Friday ja Cyber Monday ovat olleet historiallisesti kauppojen tapa polkaista käyntiin joulumyynti. Sana "Black Friday" alkoi levitä Yhdysvalloissa 70-luvun puolivälissä ja on tänään yksi suurimmista myynti- ja tarjouspäivistä Yhdysvalloissa.

Black Week Suomessa ja Scandinavian Photolla

Black Friday -perinne tuli Pohjoismaihin ensimmäistä kertaa vuonna 2013 ja monet liikeketjut ovat sen jälkeen osallistuneet tähän suosittuun konseptiin. Scandinavian Photo osallistui Black Friday-kampanjaan ensimmäistä kertaa vuonna 2015 ja olemme tällä hetkellä päivittämässä upeita tarjouksia verkkokauppaamme ja myymäläämme.

Liity jäseneksi ja saat ensimmäisenä uutiskirjeitä vuoden parhaista tarjouksista!

Älä missaa Black Week ja Black Friday -tarjouksia! Rekisteröi käyttäjätili sivustollemme jo tänään ja varmista, että et missaa Black Weekin alkua ja kaikkia muita mahtavia tarjouksiamme.

Kun olet liittynyt jäseneksi, voit

  • saada henkilökohtaisia ​​tarjouksia
  • lukea tuoteuutuuksista ja saada inspiraatiota
  • saada tietoa kampanjoista
  • tallentaa suosikkituotteesi
  • katsoa aiemmat tilauksesi
  • seurata pakettiasi
  • päivittää yhteystietosi

Haluamme innostaa sinua ja auttaa sinua löytämään oikeat tuotteet, joita tarvitset vapaa-ajalle ja päivittäiseen työskentelyyn.

Liity jäseneksi oikealla olevan lomakkeen kautta!

Scandinavian Photo – Luo käyttäjätili

Salasanan on oltava vähintään 6 merkkiä.

Sillä aikaa, kun odotat

Ennen Black Weekin alkamista, voit tutustua meidän muihin ajankohtaisiin kampanjoihin.

0 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.