Black Week

Koska on Black Week ja Black Friday 2022?

Black Friday on tänä vuonna 25. marraskuuta, mikä tarkoittaa, että Black Week alkaa maanantaina 21. marraskuuta viikolla 47 ja Black Weekin päättää Cyber Monday viikon 48 maanantaina.

Black Weekin alkuun...

Tietoa Black Weekistä ja Black Fridaysta

Black Friday on alun perin amerikkalainen ilmiö, joka alkoi Philadelphiassa vuonna 1996 ja on tänään yksi maailman suurimmista ostopäivistä. Black Friday on myös joulumyynnin alku, joten tartu tilaisuuteen ja tee löytöjä jo marraskuun lopulla!

Black Friday sijoittuu aina marraskuun neljännelle perjantaille eli kiitospäivän jälkeiselle päivälle. Amerikkalaisilla on vapaapäivä kiitospäivänä, joten Black Friday ja Cyber Monday ovat olleet historiallisesti kauppojen tapa polkaista käyntiin joulumyynti. Sana "Black Friday" alkoi levitä Yhdysvalloissa 70-luvun puolivälissä ja on tänään yksi suurimmista myynti- ja tarjouspäivistä Yhdysvalloissa.

Black Friday -perinne tuli Pohjoismaihin ensimmäistä kertaa vuonna 2013 ja monet liikeketjut ovat sen jälkeen osallistuneet tähän suosittuun konseptiin. Scandinavian Photo osallistui Black Friday-kampanjaan ensimmäistä kertaa vuonna 2015 ja olemme juuri nyt lataamassa paljon upeita tarjouksia verkkokauppaamme ja myymälöihiimme.

 

Luo käyttäjätili sivustollemme, jotta saat muistutuksen Black Weekin aloituksesta

Älä missaa Black Week ja Black Friday -tarjouksia! Rekisteröi käyttäjätili sivustollemme jo tänään ja varmista, että et missaa Black Weekin alkua ja kaikkia muita mahtavia tarjouksiamme.

Kun olet rekistöröityt, voit

  • saada henkilökohtaisia ​​tarjouksia
  • lukea tuoteuutuuksista ja saada inspiraatiota
  • saada tietoa kampanjoista
  • tallentaa suosikkituotteesi
  • katsoa aiemmat tilauksesi
  • seurata pakettiasi
  • päivittää yhteystietosi

Haluamme innostaa sinua ja auttaa sinua löytämään oikeat tuotteet, joita tarvitset vapaa-ajalle ja päivittäisiin työskentelyyn.

Rekisteröidy nyt oikealla olevan lomakkeen kautta!

Scandinavian Photo – Luo käyttäjätili

Salasanan on oltava vähintään 6 merkkiä.

Sillä aikaa, kun odotat

Ennen Black Weekin alkamista voit tutustua meidän muihin kampanjoihin.

0 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.