Fujifilm X-T5 Cashback

Saat nyt 150€ alennuksen Fujifilm X-T5 -kamerarungosta tai kamerapaketista. Hyödynnä alennus käyttämällä alennuskoodia FUJISUMMER kassalla. Löydät kampanjaan kuuluvat tuotteet alta. Kampanja on voimassa 31.7.2023 saakka.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin, hintojen muutoksiin, toimitusten viivästymisiin ja tuotteiden loppuunmyyntiin.

6 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Objektiivin kiinnitys
Kuvakennon koko
Tarkkuus
Suurin sisäinen videoformaatti
Suljin
Langaton yhteys
Mekaaninen kuvanvakain
Automaattitarkennus tyyppi
Muistikortin tyyppi
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.