Canon Summer Cashback

Saat nyt jopa 700€ ostohyvityksen, kun ostat valikoidun Canon R-sarjan kameran tai objektiivin. Osallistuaksesi kampanjaan rekisteröi ostoksesi Canonin verkkosivustolla (viimeistään 15.8.2023). Löydät myös täydelliset kampanjaehdot heidän verkkosivustoltaan. Kampanja on voimassa 31.7.2023 saakka ja ostohyvitystä voidaan hakea enintään kymmenestä eri kampanjatuotteesta.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin, hintojen muutoksiin, toimitusten viivästymisiin ja tuotteiden loppuunmyyntiin.

38 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Objektiivinkiinnitys
Objektiivin kiinnitys
Sopiva kennokoko
Objektiivityyppi
Kiinteä/Zoom
Kuvakennon koko
Kiinteä polttoväli
Suurin aukko
Polttovälin suurennus
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.