Canon leasingkampanja

Säästä jopa 1 380€ (ilman arvonlisäveroa), kun ostat valikoituja videokameroita, PTZ-kameroita tai objektiiveja ja rahoitat ostoksesi leasingsopimuksella. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä osoitteeseen business@scandinavianphoto.fi tai asiakaspalveluumme. Kampanjaa ei voida yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja on voimassa 30.6.2023 saakka.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin, hintojen muutoksiin, toimitusten viivästymisiin ja tuotteiden loppuunmyyntiin.

14 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Video ulos
Sisäinen resoluutio 4K
Kuvakennon resoluutio
Kuvakennon koko
Sisäinen resoluutio 2K
Kuvanvakaaja
Mikrofonitulo
Virtalähde
Sisäinen resoluutio 4K
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.