Opi lisää muistikorteista

Sandisk Extreme Pro-serien – korkea suorituskyky ja luotettavuus

Sandisk - muistikortteja on monta erilaista. Esimerkiksi Ultra- ja Extreme-sarjat sopivat laitteille, joissa ei ole korkeita nopeusvaatimuksia ja Sandisk Extreme Pro-sarja, joka tuottaa maksimaalisen suorituskyvyn. Suosittelemme Extreme Prota nopeaan sarjakuvaukseen, FullHD- ja 4K -videokuvaamiseen ilman häiriöitä. Sandisk Extreme Pro on suunniteltu kestämään äärimmäisiä ympäristöjä. Extreme Pro -sarjasta löydät SDHC-, SDXC-, MicroSD-, CFexpress-, CFast- ja Compact Flash-muistikortteja.

  • Yksinkertainen tiedostojen palautus mukana tulevalla RescuePro Deluxe -ohjelmistolla
  • IPX7-luokitettu, vedenkestävä jopa 72 tuntia 1 metrin syvyydessä
  • Kestää lentokentän röntgenkuvausta ja magneettisuutta
  • Ravistus- ja tärinänkestävä muistikortti, joka kestää jopa 500 G:n iskun ja 5 metrin pudotuksen
  • Toimii -25 ja +85 asteen välillä
  • 7-vuoden takuu

CFexpress – enemmän suorituskykyä!

CFexpress on muistikortti, jonka muotoilu on lähes identtinen XQD-muistikortin kanssa. Älä kuitenkaan mene lankaan tästä, kannen alla muistikortti tarjoaa hämmästyttävää suorituskykyä.

Näitä muistikortteja käytetään edistyneissä kameroissa, jotka vaativat korkeita kirjoitusnopeuksia . Markkinoilla on useita kameroita, joissa on XQD-kortteja, jotka voidaan päivittää uudella laiteohjelmistolla CFexpress-käyttöä varten. 

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.