Hyper

Osta palkitut Hyper -tuotteet Scandinavian Photolta! Valikoimastamme löydät PC ja Mac yhteensopivat telakointiasemat ja USB-hubit, joiden avulla tehostat työpisteesi toimintaa ja pidät työpöydän siistinä. Liitä kaikki laitteesi keskittimeen USB-C-, USB-A-, Thunderbolt 4-, Ethernet- tai HDMI-liitäntöjen kautta ja hyödynnä muistikortinlukijaa, kun siirrät tiedostoja.

10 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.