Epson Traditional Photo Paper A3+, 25 arkkia
Artikkeli: 305226

Epson Traditional Photo Paper A3+, 25 arkkia

Traditional Photo Paper A3+, 25 arkkia

Verkkokauppa
Tilattu maahantuojalta, toimitusaika ei tiedossa
Helsingin myymälä:
  • Erinomainen värintoisto
  • Korkea D-Max ja laaja värialue
  • Laadukkaat ja kestävät tulosteet
109 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Epsonin Traditional Photo Paper -valokuvapaperi on todellinen läpimurto paperinvalmistuksessa. Se on suunniteltu yksinoikeudella käyttöön Epsonin UltraChrome K3 -musteen kanssa yhteistyössä useiden alan johtavien ammattilaisvalokuvaajien kanssa.

Ominaisuudet

  • Erinomainen värintoisto
  • Korkea D-Max ja laaja värialue
  • Laadukkaat ja kestävät tulosteet

Laadukasta jälkeä

Epson Traditional Photo Paper -valokuvapaperi muistuttaa arvostettuja hopeahalogenidipapereita. Se venyttää luovuuden rajoja poikkeuksellisen D-Maxin ja mustavalkoisen sävyarvosiirtymän ansiosta. Lisäksi samalla paperilla voidaan tulostaa erinomaisia värejä, mikä ei ole ollut mahdollista perinteisillä kuitupohjaisilla papereilla. Yhdistettäessä perinteinen valokuvaus digitaalisen tulostuksen yksinkertaisuuteen ja kontrolliin tällä paperilla saadaan samat syvät mustan sävyt, hienot värili'ut ja pitkäkestoiset tulosteet kuin aiempien sukupolvien pimiöissä käyttämissä papereissa. Sen kuitupohjassa on runsaspitoinen pinta, tasainen värisyvyys ja pehmeä kiilto. Siten paperilla saadaan aikaan ensiluokkainen värientoisto tai neutraaleja mustavalkoprinttejä, jotka näyttävät ja tuntuvat perinteisiltä kuitupapereilta. Tämä paperi on valmistettu tuottamaan paras mahdollinen tarkkuus ja värikylläisyys.

Toimitukseen sisältyy

  • Traditional Photo Paper A3+, 25 arkkia
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.