Epson Iron-on Cool Peel Transfer Paper A4, 10 arkkia
Artikkeli: 558009

Epson Iron-on Cool Peel Transfer Paper A4, 10 arkkia

Silitettävä siirtopaperi, A4

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
  • Herätä valokuvat, grafiikat ja tekstit eloon
  • Eloisat värit ja tarkat yksityiskohdat
  • Luo yksilöllisiä painatuksia T-paitoihin
20 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Epson Iron-on Cool Peel Transfer Paper on helppokäyttöinen A4-kokoinen silitettävä siirtopaperi, joka antaa sinulle mahdollisuuden päästää luovuutesi valloilleen mahdollisimman vähäisellä sotkulla ja vaivalla. Se soveltuu muun muassa yksilöllisten T-paitojen, laukkujen ja pusakoiden valmistamiseen.

Ominaisuudet

  • Herätä valokuvat, grafiikat ja tekstit eloon
  • Eloisat värit ja tarkat yksityiskohdat
  • Luo yksilöllisiä painatuksia T-paitoihin

Päästä luovuutesi valloilleen

Herätä valokuvat, grafiikat ja tekstit eloon silittämällä tämä siirtopaperi lähes mille tahansa vaalealle puuvillakankaalle. Tämä paperi on parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi suunniteltu erityisesti Epsonin musteita ja tulostimia varten. Tulostusjälki on loistava myös muiden valmistajien tulostimia ja musteita käytettäessä, joten kaikki voivat hyödyntää Epsonin asiantuntemusta.

Toimitukseen sisältyy

  • Epson Iron-on Cool Peel Transfer Paper A4, 10 arkkia
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.