Epson Fine Art Cotton Textured Natural A3+, 25 arkkia
Artikkeli: 1046162

Epson Fine Art Cotton Textured Natural A3+, 25 arkkia

Fine Art Cotton Textured Natural -valokuvapaperi, A3+

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
  • Luonnollinen puuvillapohjainen teksturoitu taidepaperi
  • Loistavat värit ja yksityiskohdat
  • Suunniteltu pigmenttipohjaisia musteita käyttäville tulostimille

Valitse Muita vaihtoehtoja

119 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Epson Fine Art Cotton Textured Natural -taidepaperi tuottaa kuvioituja ja hillittyjä tulosteita. Koe tämän taidepaperin tekstuuri ja voimakkaat värit. Tämä laadukkaista raaka-aineista valmistettu kylmäpuristettu, puuvillapohjainen arkistopaperi toistaa värit, sävyt ja yksityiskohdat uskollisesti – ja suojaa ne monen vuoden ajan. Se on suunniteltu toimimaan Epsonin pigmenttipohjaista mustetta käyttävien tulostimien kanssa.

Ominaisuudet

  • Luonnollinen puuvillapohjainen teksturoitu taidepaperi
  • Loistavat värit ja yksityiskohdat
  • Suunniteltu pigmenttipohjaisia musteita käyttäville tulostimille
  • Arkin paino 300 grammaa

Arkistolaatua

Tämä arvostetusta paperitehtaasta peräisin oleva hienostunut puuvillapohjainen taidepaperi on luotu laadukkaista raaka-aineista, ja tuloksena on arkistointiominaisuuksiltaan erinomainen paperi. Tämän optista kirkastetta (OBA) sisältämättömän paperin luonnonvalkoinen sävy sopii erityisesti museolaatuiseen konservointiin. Paperit sisältyvät Epson Surecolor SC-P ‑tulostinohjaimiin, joten kaikki asetukset on määritetty valmiiksi vaivatonta tulostusta varten.

Upeat värit ja yksityiskohdat

Anna tulosteesi loistaa eloisien ja kirkkaiden värien ansiosta käyttämällä edistyksellisiä UltraChrome-musteita yhdessä tämän ensiluokkaisen taidepaperin kanssa. Yhteentoimivuutta ajatellen kehitetyssä taidepaperissamme käytetty paperin päällystystekniikka takaa musteillamme mahdollisimman laajan värintoiston.

Toimitukseen sisältyy

  • Epson Fine Art Cotton Textured Natural
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.