Epson Enhanced Matte Paper Roll 189g, 44" x 30,5m
Artikkeli: 311596

Epson Enhanced Matte Paper Roll 189g, 44" x 30,5m

Mattapintainen valokuvapaperi, 44" rulla

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
  • Mattapintainen valokuvapaperi
  • Tarjoaa värikylläisiä kuvia täydellisellä sävyalueella
  • Soveltuu ammattikäyttöön

Valitse Muita vaihtoehtoja

195 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Epson Enhanced Matte Paper on ihanteellinen valinta valokuvaajille, jotka tarvitsevat ohuen mattapinnan. Tämä kirkkaanvalkoinen paperi sopii täydellisesti valokuville, jotka eivät vaadi satiinipintaa. Kuvien värikylläisyys on erinomainen, ja valoefektien ja varjostusten yksityiskohdat toistuvat tarkasti. Tämä monipuolinen paperi on ensisijassa suunniteltu käyttöön Epsonin UltraChrome- ja DuraBrite-musteiden kanssa, mutta sitä voidaan käyttää myös väriainemusteiden kanssa. Niin valokuvauksen harrastajat, ammattilaiset kuin digitaalikuvauksen taiteilijat pitävät Epsonin Enhanced Matte -paperia vakuuttavana ratkaisuna projekteissaan.

Ominaisuudet

  • Mattapintainen valokuvapaperi
  • Tarjoaa värikylläisiä kuvia täydellisellä sävyalueella
  • Soveltuu ammattikäyttöön

Toimitukseen sisältyy

  • Epson Enhanced Matte Roll 189g
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.