Genelec 8050B Studio Monitor Dark Grey
Genelec 8050B Studio Monitor Dark Grey
Genelec 8050B Studio Monitor Dark Grey
Artikkeli: 1020355

Genelec 8050B Studio Monitor Dark Grey

Suuri 8" kaiutin tehokkaalla ja selkeällä äänentoistolla

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
 • Suuri äänenpaine erittäin laajalla taajuusalueella
 • 150 W Basso + 120 W Diskantti
 • 8" basso- ja 1" diskanttielementti

Valitse Väri

1 379 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Genelec 8050B on erittäin tehokas studiomonitori, jonka laaja taajuusalue soveltuu suurempiin studio- ja surround-asennuksiin, masterointiin, tv- ja jälkituotantostudioihin. Suuri DCW™ (Direct Control Waveguide™) mahdollistaa optimaalisen hallinnan äänen suunnan suhteen, jonka ansiosta äänikuva on erittäin tarkka. Kaksi Genelec 8050B -studiomonitoria voi soittaa jopa 120 dB:n äänenvoimakkuudella, ja alhaisen särön ansiosta saat poikkeuksellisen puhtaan äänen. Koska 8050B:n bassovaste on puhdas aina 35 Hz:iin asti, on usein mahdollista pärjätä ilman subwooferia. Jokaisen kaiutinelementin pitkälle kehitetyt suojapiirit takaavat turvallisen toiminnan ja korkean luotettavuuden. Mukana tärinää eristävä Iso-Pod™ säädettävä jalka.

Ominaisuudet

 • Tehokas kaksisuuntainen studiokaiutin
 • Laaja "sweet spot"
 • SPL: 110 dB
 • Taajuusvaste 32 Hz - 25 kHz
 • ø 205 mm bassokaiutin + ø 25 mm diskantti
 • 150 watin basso AB-luokka
 • 120 watin diskantti AB-luokka
 • 1 x Analoginen XLR-sisääntulo
 • Iso-Pod-jalka sisältyy toimitukseen
 • Mitat Iso-Podin kanssa: 452 x 286 x 278 mm
 • Paino: 14,4 kg

Tinkimätöntä äänentoistoa

Genelec 8050B -studiomonitorin keskeisimpiä ominaisuuksia ovat erittäin suuri maksimiäänenpaine, suuri dynamiikka-alue, värittymätön ääni ja laaja taajuuskaista. Kaiuttimessa on täysalumiininen Minimum Diffraction Enclosure (MDE™) -kotelo, laadukkaat kaiutinelementit, elementtikohtaiset tehovahvistimet, aktiiviset jakosuotimet ja elementtien suojapiirit. Genelecin ainutlaatuinen Directivity Control Waveguide (DCW™) -suuntain takaa tasapainoisen taajuusvasteen sekä vakaan ja neutraalin äänikuvan kaikissa tuotantoympäristöissä. 8050B:ssä on Genelecin Intelligent Signal Sensing (ISS™) -toiminto, joka kytkee kaiuttimen automaattisesti valmiustilaan käytön päätyttyä. ISS on ErP 2013 -direktiivin mukainen.

Genelec

Genelec -kaiuttimien jokaisella elementillä on oma räätälöity vahvistin ja huolellisesti suunniteltu elektroninen taajuusmuuttaja. Genelec on luonnollinen valinta kuunteluun myös kotiympäristössä. Genelecin patentoitu Directivity Control Waveguide (DCW) mahdollistaa laajan ja tasaisen äänen hajonnan sekä tarkan äänikuvan. Room Response Control -järjestelmä optimoi kaiuttimen taajuusvasteen ja mukauttaa sen tilaasi. Suomessa suunnitelluille ja valmistetuille Genelec-kaiuttimille on ominaista erinomainen luotettavuus ja erinomainen rakennuslaatu.

Kalibrointiominaisuudet

Kaikissa 8000-sarjan kaiuttimissa on kattavat akustiset kalibrointiominaisuudet, joiden avulla käyttäjä voi säätää jokaisen kaiuttimen optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Erinomainen rakennuslaatu

Genelecin ammattimainen perintö näkyy materiaaleissa, joista kotelot on valmistettu. Painevalettu alumiini ja teräs ovat kestäviä sekä ympäristöystävällisiä materiaaleja. Integroidun rakenteen ansiosta, jossa kaiuttimet ja vahvistimet on suunniteltu optimoiduksi kokonaisuudeksi, Genelecin kaiuttimet ja subwooferit tarjoavat ylivoimaisen äänenlaadun, korkeamman äänenpainetason ja paremman luotettavuuden kuin perinteiset passiivikaiuttimet samassa kokoluokassa.

Toimitukseen sisältyy

 • Genelec 8050B Studio Monitor
 • IsoPod-jalka
 • Virtajohto, 1,8m
 • Käyttöohje
Myydään yksittäin.
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.