Kaiuttimet

Anna musiikin kuulla hyvistä sekä laadukkaista kaiuttimista. Scandianvian Photolta löydät laajan valikoiman kauittimia kaikkeen musiikin kuuntelusta studioon ja suuriin tapahtumiin. Tutustu suosittuihin tuotemerkkeihin kuten Apple, Genelec, Teenage Engineering ja Audio Pro. Tee hankinta kilpailykykyiseen hintaan ja nopealla toimituksella jo tänään. Tervetuloa ostoksille.

187 tuotteet
Näyttää
Lajittele
Hakusuodatin
Tuotemerkit
Väri
Koko
Ulkopuolinen leveys
Ulkopuolinen korkeus
Ulkopuolinen syvyys
Materiaali
Max. korkeus
Min. korkeus
Koko taitettuna
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.