Nikon AF-S Nikkor 14-24mm f/2,8G ED
Artikkeli: 302149

Nikon AF-S Nikkor 14-24mm f/2,8G ED

AF-S Nikkor 14-24mm f/2,8G ED

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
1 699 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Nikon AF 14-24/2,8G ED AF-S
Erittäin laajakulmainen, nopean aukon objektiivi, jonka optinen suunnittelu on mullistavaa. Tässä merkittävässä ammattilaistasoisessa objektiivissa on nanokidepinnoite, joka vähentää haamukuvien muodostusta ja linssiheijastusta sekä tuottaa kauttaaltaan teräviä kuvia, jotka ylittävät vastaavien kiinteän polttovälin objektiiveilla otettujen kuvien terävyyden. SWM:n (ultraäänimoottorin) ansiosta tarkennus on nopeaa ja hiljaista. ED-lasi vähentää kromaattista poikkeamaa. Objektiivin tiivisterengas on kuminen. Nopea vaihtaminen manuaalisen ja automaattisen tarkennustilan välillä (M/A- tai M-vaihto).

Myyntipaketti sisältää:

  • Pehmeä kotelo CL-M3
  • Objektiivin suojukset eteen ja takkse

 

Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.