Nikon AF-S Nikkor 20mm f/1,8G ED
Artikkeli: 1014297

Nikon AF-S Nikkor 20mm f/1,8G ED

AF-S Nikkor 20mm f/1,8G ED

Verkkokauppa
Tilaustuote, tilataan erikseen maahantuojalta
Helsingin myymälä:
  • Kevyt ja joustava laajakulmaobjektiivi Nikon FX-kameroille.
  • Korkea valonvoimakkuus sisä- tai yökuvaukseen.
  • Suodatinkierre CPL-, ND- tai suodatinjärjestelmän asentamiseen.
819 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua
FX-koon monipuolinen objektiivi
Nopea FX-koon laajakulmaobjektiivi, jossa on kiinteä 20 mm polttoväli ja aukon suuruus jopa f/1,8. Tämä on jännittävä vaihtoehto sinulle, luova valokuvaaja, joka haluat tuoda esille perspektiiviä. Objektiivi on korkean suorituskykynsä ja kompaktin ja kevyen rakenteensa ansiosta uskomattoman monipuolinen. Se sopii hyvin sisustus-, katu-, maisema- ja vedenalaiskuvien ottoon tai vangitsevien videopätkien kuvaukseen. Pystyt lisäksi ottamaan fantastisia kuvia myös ahtaissa tiloissa.

Aukon maksimaalinen suuruus f/1,8 mahdoillistaa nopean suljinajan ja lyhyen tarkennussyvyyden. Näet eron kuvauskohteen ja taustan välillä selvästi, saat tasaisen boken ja tarkkoja kuvia myös heikossa valaistuksessa.

Objektiivi on varustettu 13 elementillä 11 ryhmässä, mukaanlukien kaksi ED-lasielementtiä ja kaksi asfäärista linssielementtiä. ED-lasit tuovat kuvaan tarkkuutta ja kontrastia jopa suurella aukolla, asfääristen linssielementtien varmistaessa distorsion olevan harvinaisen hallittua niin suurella polttoetäisyydellä. Nano Crystal Coat-pinnoite vähentää vääristymiä.

Automaattitarkennus on tasainen, hiljainen ja nopea Nikonin Silent Wave-moottorin (SWM) ansiosta. Lyhin tarkennusetäisyys on 0,2 metriä, jonka ansiosta pääset lähelle kohdettasi.

Myyntipakettiin kuuluu:
  • 77 mm kiinni napsautettava objektiivin etusuojus (LC-77)
  • Objektiivin takasuojus
  • Vastavalosuojus bajonettikierteellä (HB-72)
  • Pehmeä laukku (CL-1015)
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.