Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa web-sivua. Se voi tehdä että kaikki sivut eivät toimi tai näyttää omituiselta.

CyberShot DSC-RX100 VI

Sony CyberShot DSC-RX100 VI

Artikkeli: 1039988
1 089 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Tieto

Saatavilla varastossa

Arvopaketti

CyberShot DSC-RX100 VI
Muistikortti SDXC Extreme Pro 64GB 170MB/s UHS-I V30 U3 C10
Pöytäjalusta/selfiestick BK10
1 145 EUR
CyberShot DSC-RX100 VI
Puhdistusliina Photo Microklear Cloth
Akku HL-X1 vastaa Sonyn NP-BX1-akkua
1 122 EUR

8x-zoom, nopea autofocus ja sisäinen etsin taskukoossa

RX100 IV on suuri kamera pienessä koossa. Terävä autofocus fiksuilla toiminnoilla, 8-kertainen optinen zoom, suuri sarjakuvaustiheys, 4K-video ja selfienäyttö tekevät kamerasta passelin sekä matkakuvaajalle, vloggaajalle ja seikkailijalle, että sporttisille vanhemmille ja sinulle joka haluat pätevän kameran joka on helppo ottaa mukaan.

Hyödyt:

 • 20.1 mp ja 1”-kenno
 • 24-200mm kuvanvakaimella
 • Nopea ja monitoiminen autofocus
 • 24 kuvaa per sekunti
 • Sisäänrakennettu etsin "one-touch" -toiminnolla
 • Kallistettava kosketusnäyttö selfietoiminnolla
 • 4K-video ja HDR
 • Slowmotion ja HFR

20.1 mp ja 1”-kenno

RX100 VI rakentuu edellisistä malleista tutun suuren 1-tuumaisen kennon ympärille, joten voit kuvata nopeita videoita, ottaa monta valokuvaa per sekunti ja saat käyttöösi myös nopean ja tehokkaan automaattitarkennuksen, sillä kamera pystyy lukemaan tietoa kennosta useita kertoja sekunnissa.

24-200mm kuvanvakaimella

Aikaisemmista malleista eroten RX100 VI:n 8-kertainen zoom vastaa 24-200mm f/2,8-4,6 (3x zoom, 24-70mm f/1,8-2,8 aiemmissa malleissa) tekemättä kuitenkaan kamerasta suurempaa. Se mahtuu edelleen taskuun, mutta zoomissa on enemmän potkua. 

Nopea ja monitoiminen autofocus

Sony on kompaktien ja peilittömien kameroiden autofocuksen eturintamassa, eikä RX100 VI tee tässä poikkeusta. 315 AF-pistettä, sama järjestelmä kuin pikkusisko RX10 VI -kamerassam tajaa tidekka nopean ja tarkan automaattitarkennuksen. AF-pisteiden määrä yhdessä kennon nopean lukukyvyn kanssa luovat RX100 VI -kameralle hyvät edellytykset seurata kohteita jotka juoksevat, pyöräilevät tai laskettelevat. Kamerassa on myös Sonyn pidetty Eye AF jossa kamera asettaa terävyyden automaattisesti silmiin.

24 kuvaa per sekunti

Mitä enemmän kuvia otat, sitä suurempi on mahdollisuus saada juuri oikea hetki ikuistettua kuvaan. 24 kuvan sekuntivauhdilla vangitset kaikki silmänräpäykset kuviin. Nopea AF ja 8x zoom lisäävät osaltaan kuvauksen iloa kun räpsit menemään jännissä tilanteissa.

Sisäänrakennettu etsin "one-touch"-toiminnolla

Kuten edeltäjätkin, on Sony RX 100 VI varustettu sisäisellä etsimellä, mutta tähän versioon on kehitetty "one-touch" - etsin on käyttövalmis heti kun käännät sen esiin. (Aiemmissa malleissa silmäsuppilo piti vetää esille jotta etsimen sai käyttöönsä)

Kallistettava kosketusnäyttö selfietoiminnolla

Näyttöä voidaan kallistaa sekä ylös- että alaspäin ja se voidaan asettaa selfie-tilaan kameran yläpuolelle; ihanteellinen ominaisuus kun teet vlogeja ja haluat asentaa kameran kahvaan tai yksijalkaiseen jalustaan. RX100 VI -kamerassa on myös touch-toiinto, jonka avulla voit asettaa terävyyden haluamaasi kohtaan ja käyttää kameran laukaisijaa näytön kautta. Näytön taitettava muotoilu tekee siitä myös oivallisen käytettäväksi jalustana paremman puutteessa, kun kamera on esimerkiksi pöydällä. Mutta jos vloggaat paljon, on kunnollinen pöytäjalusta tai gorillapod todella hyödyllinen.

4K video ja HDR

Kameralla voi kuvata 4K-videoita 30 kuvaa sekunnissa. Uutta RX100 VI -kamerassa on myös että kamera voi kuvata HDR-muodossa HLG:n kautta, säilyttääkseen mahdollisimman paljon tietoa sekä vaaleissa että tummissa kohdissa yhtä aikaa. HDR:n toistamiseen tarvitaan HDR(HLG) -yhteensopiva TV.

Slowmotion ja HFR

Aivan kuten stillkuvia, voi myös videokuvaa tallentaa monta ruutua sekunnissa. Valitsemalla HFR -tilan (High Frame Rate) tilanvalitsimesta pääset helposti suurinopeustilaan. Jopa 1000fps FullHD-laadussa 3-6 sekunnin välillä laadusta riippuen. 40 slowmotion-efektillä tuloksena on 120-240 sekuntia valmista videota.

Mukana toimitetaan:

 • Ladattava akku NP-BX1
 • AC USB-Adapteri
 • Micro-USB-kaapeli
 • Rannehihna
 • Käyttöohjekirja
Placeholder

 

Hyvinvarusteltu Kamerakauppa

Vuodesta 1982 lähtien Scandinavian Photo on varustanut Ruotsin ja Pohjoismaiden valokuvaajia maailman parhaiden valmistajien kameroilla ja kameratarvikkeilla. Vuodesta 2010 saakka olemme toimineet myös Suomessa. Tavoitteemme on olla ammattimaisia ja pitää tuntemuksemme myymistämme kameroista ja muista kamera- ja kuvaustuotteista hyvänä. Saat meihin yhteyden puhelimitse ja Internetin välityksellä. Hintamme ovat aina edullisia ja tietotaitomme huipussaan.

0800-77 35 35

Ota yhteyttä

  Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

  Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.