Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary / Micro 4/3
Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary / Micro 4/3
Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary / Micro 4/3
Artikkeli: 1025609

Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary / Micro 4/3

Valovoimainen ja monipuolinen Micro 4/3 -kiinnityksen objektiivi

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • Kompaktin kokoinen valovoimakas objektiivi
  • Korkea valovoimakkuus antaa lyhyen syväterävyyden
339 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Kompakti ja kirkas normaaliobjektiivi peilittömille kameroille

Suuren f/1,4 aukon ansiosta tämä kompakti objektiivi tuottaa laadukkaita kuvia myös hämärässä ja 9-lamellinen pyöreä aukko luo kauniin bokeh-efektin. Objektiivia voidaan käyttää muotokuvaukseen, maisemakuvaukseen ja sisäkuvaukseen ja sen nopea automaattitarkennus tarjoaa teräviä videoita ja kuvia.

Ominaisuudet

  • Nopea ja sulava automaattitarkennus
  • Erinomainen kuvanlaatu f/1,4 aukolla
  • Kompakti muotoilu ja kätevä käyttää
  • Valmistettu TSC-materiaalista minimaalista muodonmuutosta varten
  • Säänkestävä

Moderni ja kompakti vakio-objektiivi suurella aukolla

Sigman Super Multi-Layer Coating -pinnoite auttaa vähentämään heijastuksia ja varjoja ja tuottaa samalla teräviä kuvia. Voit nauttia kauniista bokeh-efektistä, jonka vain suuren aukon objektiivi voi tarjota. Tämä objektiivi tarjoaa myös poikkeuksellisen terävän optisen suorituskyvyn. Se on valmistettu lämpöstabiilista komposiittimateriaalista (TSC), joka takaa suuremman tarkkuuden ja käytön laajoissa lämpötilavaihteluissa.

Sigma 30mm f/1.4 DC DN Contemporary - objektiivi

Hämmästyttävän tarkkoja lopputuloksia

Tämä objektiivi tarjoaa vertaansa vailla olevan tarkkuutta riippumatta siitä, kuvaatko käsivaralta pidettävällä kameralla vai asetatko sen jalustalle. Se on siis objektiivi, jossa yhdistyvät erinomainen optinen suorituskyky sekä helppo ja joustava käsittely.

Sigma 30mm f/1.4 DC DN Contemporary - objektiivi

Hyvä kontrasti jopa suurimmalla aukolla

Voit käyttää lyhyttä syväterävyyttä suurimmalla aukolla upeiden muotokuvien ja still-kuvien ottamiseen. Voit myös sulkea aukon laajemman syväterävyyden saavuttamiseksi ja kuvata maisemia. Valovoimainen f/1,4 aukko toimii hyvin hämärässä ja tarjoaa myös erinomaisen syväterävyyden hallinnan valikoivan tarkennuksen aikaansaamiseksi.

Toimitukseen sisältyy

  • Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary / Micro 4/3
  • Etu- ja takasuoja objektiiville
  • Vastavalosuoja (LH586-01)
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.