Panasonic Lumix G 25mm f/1,7 ASPH
Artikkeli: 1021327

Panasonic Lumix G 25mm f/1,7 ASPH

Lumix G 25mm f/1,7 ASPH

Verkkokauppa
Varastossa
Helsingin myymälä:
  • f/1,7 aukko takaa upean bokeh-efektin
  • Tasainen ja hiljainen automaattitarkennus valo- ja videokuvaukseen
  • Korkealaatuinen optinen rakenne takaa korkearesoluutioiset kuvat
195 EUR
30 päivän palautusoikeus
Osta nyt ja maksa myöhemmin
Henkilökohtaista palvelua

Tämä kiinteä objektiivi on kompakti ja kevyt. Sen suuri f/1,7 aukko tarjoaa kauniin bokeh-efektin ja mahdollistaa kuvaamisen ilman salamaa myös hämärässä ja heikoissa valo-olosuhteissa.

Ominaisuudet

  • f/1,7 aukko takaa upean bokeh-efektin
  • Tasainen ja hiljainen automaattitarkennus valo- ja videokuvaukseen
  • Korkealaatuinen optinen rakenne takaa korkearesoluutioiset kuvat
  • Kompakti ja kevyt rakenne
  • Vastaa 50mm polttoväliä 35mm-formaatilla

Automaattitarkennus

Sisäisen tarkennusjärjestelmän ansiosta voit kuvata korkealla resoluutiolla ja kontrastilla lyhimmältä tarkennusetäisyydeltä äärettömään. Askelmoottori tekee tarkennuksesta sulavaa ja hiljaista, joten objektiivia voi käyttää sekä valokuvaukseen että videokuvaukseen.

Optinen rakenne

Linssin optinen rakenne koostuu kahdeksasta elementistä seitsemässä ryhmässä, joissa on kaksi asfääristä linssiä ja yksi UHR-linssi (Ultra-High Refractive Index). Saat selkeät ja terävät kuvat minimoiden samalla sfäärisen aberraation ja vääristymän.

Toimitukseen sisältyy

  • Lumix G 25mm f/1,7 ASPH
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla tekniikka-alan uusimmista trendeistä! Syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja tilaamalla uutiskirjeen suostut vastaanottamaan uutiskirjeitä Scandinavian Photolta. Uutiskirjeen tilaajana saat upeita tarjouksia, tietoa alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota.

Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi milloin tahansa. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietosuojaselosteestamme.