Sigma 16mm f/1,4 DC DN Contemporary / Sony E
Sigma 16mm f/1,4 DC DN Contemporary / Sony E
Sigma 16mm f/1,4 DC DN Contemporary / Sony E
Artikkeli: 1036674

Sigma 16mm f/1,4 DC DN Contemporary / Sony E

Valovoimakas laajakulmaobjektiivi peilittömille Sony-kameroille

Varastotilanne
Varastossa
  • Suuri f/1,4 valovoimakkuus antaa upean bokeh-efektin
  • Säänkestävä objektiivi, joka toimii vaikeissakin olosuhteissa
  • Suunniteltu APS-C kennolle ja vastaa 24 mm täydellä kennolla
409 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

SP suosittelee

Tämä on tuote, josta pidämme erityisen paljon. Olemme varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen tähän tuotteeseen. Pidä silmällä merkkiä, joka löytyy suosikkituotteistamme.
Lue lisää
Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Sigma 16mm f/1,4 DC DN on laajakulmaobjektiivi, joka on suunniteltu peilittömille kameroille, joissa on APS-C-kenno. Objektiivia on saatavilla eri objektiivikiinnityksellä eri valmistajien kameroille. Objektiivissa on suuri f/1,4 aukko, jonka ansiosta voit ottaa kuvia hyvin lyhyellä syväterävyydellä ja hämärässä. Objektiivista on tullut hyvin suosittu myös videokuvauksessa, jossa sen terävyys pääsee oikeuksiinsa.

Ominaisuudet

  • Suuri f/1,4 valovoimakkuus antaa upean bokeh-efektin
  • Säänkestävä objektiivi, joka toimii vaikeissakin olosuhteissa
  • Lyhin tarkennusetäisyys 25 cm
  • Säänkestävä

Suuren f/1,4-aukon ansiosta voit ottaa kuvia todella lyhyellä syväterävyydellä ja ottaa laadukkaita kuvia myös heikommissa valaistusolosuhteissa. Objektiivi tuottaa erinomaista kuvanlaatua jopa suurimmalla aukolla. Tarkennusmoottori on nopea ja toimii sulavasti, joten objektiivi sopii erinomaisesti still-kuvien ja videoiden kuvaamiseen. Objektiivin kiinnikkeen kumipinnoitteen ansiosta objektiivi on pölyn- ja vedenkestävä.

Toimitukseen sisältyy

  • Sigma 16mm f/1,4 DC DN Contemporary / Sony E
  • Etu- ja takasuojus objektiiville
  • Vastavalosuoja LH716-01
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.