Sigma AF 100-400mm f/5-6,3 DG DN OS Contemporary / Sony FE
Sigma AF 100-400mm f/5-6,3 DG DN OS Contemporary / Sony FE
Artikkeli: 1048646

Sigma AF 100-400mm f/5-6,3 DG DN OS Contemporary / Sony FE

AF 100-400mm f/5-6,3 DG DN OS Contemporary / Sony FE

Varastotilanne
Varastossa
 • Monipuolinen 100-400mm polttoväli
 • Korkealaatuinen rakenne
 • Kuvanvakaaja mahdollistaa terävät lopputulokset
1 049 EUR

Maksa heti tai jaa useampaan osamaksuun Lue lisää

SP suosittelee

Tämä on tuote, josta pidämme erityisen paljon. Olemme varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen tähän tuotteeseen. Pidä silmällä merkkiä, joka löytyy suosikkituotteistamme.
Lue lisää
Osta nyt ja maksa myöhemmin
30 päivän palautusoikeus

Tämä Sigma AF 100-400mm f/5-6,3 DG DN OS Contemporary -objektiivi on tarkoitettu niille, jotka haluavat kuvata kohteita kaukaa ja tehdä sen ennen kaikkea laadukkaasti. Sigma on tunnettu uskomattoman terävästä optiikastaan ja tämä objektiivi ei tuota asiassa poikkeusta. Objektiivin muotoilu on kompakti ja se painaa vain 1160 grammaa, mikä on vaikuttavaa ottaen huomioon pitkän polttovälin. Tämä objektiivi sai Tipa World Awards 2021 tunnustuksen.

Ominaisuudet

 • Korkea optinen laatu
 • Suuri zoomausalue
 • 22 lasielementtiä 16 eri ryhmässä
 • AF yhteensopiva telekonvertterin kanssa
 • Kompakti rakenne, painaa vain 1160 grammaa
 • Nopea ja terävä automaattitarkennus
 • Sisäänrakennettu optinen kuvanvakautus
 • Palkittiin Tipa World Awards palkinnolla vuoden 2021 parhaana ultrateleobjektiivina

Kuvaa pitkiltä etäisyyksiltä

Yksi tämän objektiivin tärkeimmistä eduista on mahdollisuus kuvata etäältä. 100-400mm:n avulla voit kuvata kaikkea ujoista eläimistä toimintakuvaukseen tai vain hetkiä, jolloin et pääse lähemmäs kohdetta. Laajan zoomausalueen ansiosta objektiivi on erittäin joustava, joten voit todella luottaa varusteisiisi riippumatta siitä, millaisia hetkiä sinulle tarjoutuu.

Nopea automaattitarkennus

Uuden automaattitarkennusta hoitavan askelmoottorin ansiosta tämä objektiivi on optimoitu sekä vaiheentunnistus- että kontrastiautomaattitarkennukseen. Tämä tekee automaattitarkennuksesta erittäin nopean.

Kuvanvakautus

Kun kuvaat pidemmillä polttoväleillä, pidemmät suljinajat voivat olla mahdottomia. Usein mitä enemmän zoomausta on, sitä selvemmin liikkeet tulevat esille. Objektiivin sisäänrakennetun kuvanvakautuksen ansiosta voit kuitenkin kuvata täydellä zoomilla ilman tarpeetonta epätarkkuutta. Tämä helpottaa huomattavasti terävien kuvien saamista myös heikossa valaistuksessa.

Toimitukseen sisältyy

 • Sigma 100-400mm f/5-6.3 DG DN OS Contemporary / Sony FE
Luovuuden tekniikka on intohimomme.

Me Scandinavian Photolla rakastamme luovuutta sen eri muodoissa ja keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita kaikille tekniikasta kiinnostuneille. Henkilökohtaisella palvelulla ja asiantuntijaneuvonnalla luomme ratkaisuja, jotka räätälöidään sekä asiakkaan että tarkoituksen mukaan – hyvään hintaan.

Seuraa meitä:
Liity uutiskirjeemme tilaajaksi!

Ole kartalla kuvauksen ja kameroiden uusimmista trendeistä! Tilaa Scandinavian Photon uutiskirje nyt! Saat ensimmäisten joukossa tietoa erikoistarjouksistamme, alan johtavien tuotemerkkien kuulumisista ja uutuuksista sekä tietysti runsaasti inspiraatiota omaan valo- tai videokuvaukseen.